.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ: ΔΕΝ ΤΑ ΕΨΑΛΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ FUNDS Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ. ΕΔΩΣΕ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΛΛΑ !!!

 



Ο Σταϊκούρας και ο Μιχάλης Σάλλας


Ήταν γνωστό σε όσους παρακολουθούν από κοντά και χωρίς παρωπίδες, ότι όλη αυτή η ιστορία με τους διακανονισμούς των κόκκινων δανειοληπτών και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό δεν πήγαινε τόσο καλά.

Ηρθε να το επιβεβαιώσει και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ο οποίος άφησε σαφείς αιχμές κατά των servicers και των τραπεζιτών.

Παρούσα στην παρουσιάση των στοιχείων και νέα ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Μαριαλένα Αθανασοπούλου, η οποία μου μεταφέρουν ότι είναι «καλή στη δουλειά της».

Ο λαλίστατος προκάτοχος της Φώτης Κουρμούσης , φρόντισε να εγκαταλείψει εγκαίρως το «πλοίο» πριν πάρει επικίνδυνη κλίση, και εντάχθηκε στην οικογένεια του ΤΧΣ.

Τα πενιχρά αποτελέσματα των ρυθμίσεων τα έχετε διαβάσει σίγουρα.

Οπότε σήμερα σας μεταφέρω τα «εύσημα» που απένειμε ο Χρήστος Σταικούρας στην Παγκρήτια Τράπεζα (εξ ού και η στήριξη στο Μιχάλη Σάλλα) για το πολύ αποδοτικό έργο και τα αποτελέσματα που έχει να επιδείξει στο συγκεκριμένο τομέα, ο οποίος έχει και μία έντονη κοινωνική διάσταση.

Όπως και να το κάνουμε δεν μπορεί να χάνει το σπίτι της μία ταλαίπωρη συνάδελφος για χρέος 15.000 ευρώ.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates