.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

ΟΤΑΝ ΤΟ BOLIVAR ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ !!!

 



Του Άρη Σπίνου

Σαν να γνωρίζουν ότι δεν τους κουνάει κανένας συμπεριφέρονται οι υπάλληλοι του Club Bolivar στην Λεωφόρο Ποσειδώνος. Από ποιον έχουν τέτοια διαβεβαίωση;

Τις τελευταίες μέρες που έχει γίνει γνωστό ότι η δημοτική αρχή Αλίμου προσπαθεί να βάλει μια τάξη στην ηχορύπανση της περιοχής, οι υπάλληλοι του συγκεκριμένου Club σε όποιον τους ρωτήσει: "τι θα γίνει με αυτήν την υπόθεση; " απαντούν σχεδόν μονολεκτικά. "Αν τολμάει ο δήμαρχος ας μας κλείσει"! 

Τι σημαίνει άραγε αυτό ; Γιατί ο δήμαρχος να φοβάται, σύμφωνα με αυτούς, να εφαρμόσει τον νόμο αν παραβιάζεται; Στο ίδιο μήκος σχήματος κινούνται και τα μηνύματα που γράφουν στο Facebook υπάλληλοι και συνεργάτες του συγκεκριμένου club. "Όποιος θέλει να κοιμάται από τις 9 να φορέσει ωτοασπίδες". 

"Αν ήθελαν ησυχία να μην έμεναν δίπλα στην παραλία" Κανείς δεν ξέρει βέβαια αν η συμπεριφορά αυτή είναι σε γνώση των ιδιοκτητών του Club, αν παροτρύνεται από αυτούς ή αν οι υπάλληλοι παριστάνουν τους σερίφηδες. Το μέλλον θα δείξει αν τα συγκεκριμένα άτομα έχουν δίκιο ως προς την ενδεχόμενη ατολμία του δημάρχου, αν και όταν χρειαστεί να επιβάλει τον νόμο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates