.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!! ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Οι πλειστηριασμοί και οι πιέσεις

Από το newmoney.gr

Μέσα στις επόμενες 55 μέρες, θα πραγματοποιηθεί ο μεγαλύτερος αριθμός πλειστηριασμών ακινήτων στην ιστορία της χώρας. Ακίνητα μεγάλα, μικρά και μικρότερα που ανήκουν σε επιχειρήσεις, ιδιώτες και ομίλους θα βγουν στο σφυρί κάτω από την ασφυκτική πίεση των επενδυτών που στηρίζουν τους διαχειριστές κόκκινων δανείων, αλλά και των εξίσου αυστηρών απαιτήσεων του ΗΡΑΚΛΗ 1 και 2.

Το πρόβλημα είναι ότι ένα μικρό μόνο ποσοστό αυτών των πλειστηριασμών καταλήγουν σε συμφωνία και ανάκτηση κεφαλαίου. Ο λόγος είναι απλός: Για να τελεσφορήσει ένας πλειστηριασμός πρέπει ο υποψήφιος αγοραστής να έχει διαθέσιμα μετρητά. Πολλά χρήματα και αμέσως διαθέσιμα. Έτσι, οι επενδυτές πιέζουν τις τράπεζες να δημιουργήσουν ένα νέο χρηματοδοτικό προϊόν, ειδικά για τους πλειστηριασμούς. Να αξιολογείται, δηλαδή, η πιστοληπτική ικανότητα του υποψήφιου αγοραστή, να βάζει τα δικά του λεφτά αλλά να μπορεί να χρηματοδοτήσει την εξαγορά και μ’ ένα δάνειο. Κυβέρνηση και τράπεζες θεωρούν -ηθικά και πολιτικά- δύσκολη την υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος (δάνεια για πλειστηριασμούς) το οποίο, βέβαια, υπάρχει σε όλες τις αναπτυγμένες αγορές. Οι συνθήκες όμως πιέζουν, το ίδιο και οι επόπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates