.

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

(UPDATE) ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ : Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΒΙΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!

Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ίδιοι οι ειδικοί Επιστήμονες που συμμετείχαν στην προσομοίωση βιοασφάλειας της νέας πανδημίας της Ευλογιάς των Πιθήκων (Monkeypox Pandemic), τον Μάρτιο 2021 !!!

Κλικ εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το NTI Paper:  
https://www.nti.org/.../11/NTI_Paper_BIO-TTX_Final.pdf...

Για να σταματήσετε να πιστεύετε αφελώς ότι τις πανδημίες τις φέρνει δήθεν η κλιματική αλλαγή ή ο Άγιος Βασίλης την Πρωτοχρονιά, διαβαστε στο link ολόκληρο το paper του Event της προσομοίωσης βιοασφάλειας μιας νέας παγκόσμιας επιδημίας, που διοργανώθηκε σε ανώτατο πανεπιστημιακό επίπεδο τον Μάρτιο 2021, όπου περιγράφεται λεπτομερώς - 1 χρόνο πριν - το σενάριο της εμφάνισης και της διάδοσης της ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ.

Συγκλονίζει το γεγονός ότι έπεσαν μέσα ακόμη και στον χρόνο έναρξης της πανδημίας (15/05/2022), στην συμπτωματολογία και στον αρχικό καθησυχασμό της παγκόσμιας κοινότητας που υποτίμησε τη νόσο και δεν την μεταχειρίστηκε εξ'αρχής ως πανδημία.

Ότι δλδ ακριβώς συμβαίνει σήμερα, ένα χρόνο μετά το Event της προσομοίωσης.

Με το κυριότερο όλων, ο ιός να αναφέρεται ως engineered, δλδ εργαστηριακός, ειδικά κατασκευασμένος για να μην τον πιάνουν τα υφιστάμενα εμβόλια και - ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ - με την διάδοσή του στην παγκόσμια κοινότητα να αποδίδεται σε τρομοκρατική ενέργεια.

Βιοτρομοκρατία.....

Το χρονοδιάγραμμα της νέας Πανδημίας


Ένα χρόνο πριν, έπεσαν μέσα, με μαθηματική ακρίβεια, τόσο στις ημερομηνίες, όσο και στις αρχικές αντιδράσεις της παγκόσμιας κονότητας (No international warnings or advisories), που σήμερα υποβαθμίζει την ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ σε κοινή νόσο, αντί να την χειριστεί εξ'αρχής ως πανδημία. Το ίδιο αυτό χρονοδιάραμμα του 2021 προβλέπει την εμφάνιση της πανδημίας την 15/05/2022 και την πρώτη αναφορά των αρχών περί πανδημίας, με την παραδοχή περί εργαστηριακού ιού, τον Ιανουάριο 2023, όταν θα υπάρχουν ήδη 70.000.000 κρούσματα και 1.300.000 νεκροί σε 83 χώρες. 
 

Πλήρης επιβεβαίωση δια στόματος Γκίκα Μαγιορκίνη και Άλμπερτ Μπουρλά

Μαγιορκίνης και Μπουρλά ακολουθούν κατά γράμμα το χρονοδιάγραμμα και τις κατευθυντήριες γραμμές του σχεδίου προσομοίωσης της πανδημίας, υποβαθμίζοντας την δυναμική της ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ, προκειμένου, έτσι, να μην ληφθούν μέτρα πανδημίας και η νόσος να καταφέρει μέχρι το τέλος του χρόνου να μολύνει τα προϋπολογισθέντα 70.000.000 κρούσματα σε 83 χώρες. Τι και αν υπάρξουν οι 1.300.000 νεκροί του σχεδίου προσωμοίωσης ;;; Θα χαρακτηριστούν ως παράπλευρες απώλειες...... Πόσους νεκρούς θα έχουμε άραγε στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του χρόνου, ενόψει και της αναμενόμενης "δυνατής" τουριστικής σεζόν;;;  



Εγγύηση της πιστής εφαρμογής του Σχεδίου Προσομοίωσης στην Ελλάδα......  
ο Σωτήρης Τσιόδρας



Η Συμπτωματολογία

Ένα χρόνο πριν, η προσομοίωση περιγράφει με απίστευτη ακρίβεια όλα τα συμπτώματα που αναφέρονται σήμερα για την ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ.

Βιοτρομοκρατία

Παραδοχή της τρομοκρατικής ενέργειας και της παραγωγής του ιού σε παράνομα βιολογικά εργαστήρια, έναν ολόκληρο χρόνο πριν την εμφάνισή του.


Πάμε Στοίχημα ότι οι τρομοκράτες θα είναι.... ΡΩΣΣΟΙ ;;;

Πριν ακόμη ο πλανήτης καταλάβει τι του έρχεται με τη νέα πανδημία της ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ, εμφανίζεται ο "ειδικός" στις πανδημίες Bill Gates, ανακοινώνοντας σήμερα, με ένα χρόνο καθυστέρηση, αυτά που μόλις διαβάσατε στο ΝΤΙ Ρaper της προσομοίωσης του 2021 και που τα γνώριζε ήδη από πέρσι τέτοιο καιρό, μιας και ήταν από τους χορηγούς του Event......


Ο Covid ήταν παιδικό πάρτι μπροστά σε αυτά που θα βιώσουμε. Αφιερώστε λίγο χρόνο και διαβάστε το ΝΤΙ Ρaper. Για να μην σας ξανακοροϊδέψουν τον ερχόμενο Δεκέμβριο, τότε που θα αναγκαστούν πλέον να ομολογήσουν ότι η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ήταν τελικά η επόμενη πανδημία.....


Οι Επιστήμονες που συμμετείχαν στο Event της προσομοίωσης....


Κλικ εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το NTI Paper:  


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates