.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΤΣΟΣ: Ο "ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΣ !!!

 


Τι σου κάνει αυτή η έρμη η… δημοκρατία! 

Στην Ουκρανία την εμπεδώσαν σωστά, ειδικά από το 2014 και μετά! Ήταν οι καιροί όταν επικεφαλής του υπουργικού συμβουλίου στην ουκρανική Βουλή καθόταν, όχι, όχι ο πρωθυπουργός αλλά ο… αμερικανός αντιπρόεδρος (τότε), Τζο Μπάιντεν! Είχε προηγηθεί ο… χειρισμός του θέματος του αντισυνταγματικού αιματηρού πραξικοπήματος από τη Βικτώρια Νούλαντ με τοπικό γκαουλάιτερ τον πρέσβη στο Κιέβο (τότε), Τζέφρι Πάιατ!

Τώρα η ξανά ΥΦΥΠΕΞ, Βικτώρια Νούλαντ και ο πρέσβης στην Αθήνα (αυτή τη φορά), Τζέφρι Πάιατ, πέρασαν γραμμή για να εμφανιστεί στις Βουλές Ελλήνων και Κύπριων, ο επικεφαλής του αιμοσταγούς τσίρκου που κατασκεύασαν και κινούν στην Ουκρανία! Εκείνοι που… εφηύραν και την ονομασία του κόμματος του ηθοποιού, Ζελένσκι, πριν τρία χρόνια: Υπηρέτης του λαού! 

Όπως ήταν ο τίτλος τηλεσειράς στην οποία πρωταγωνιστούσε! Περιφέρουν, λοιπόν, το θίασο οι «παραγωγοί» και σκηνοθέτες του! Και εσείς οι 300 του, (όχι βέβαια του Λεωνίδα, θα αποτελούσε όνειδος να ειπωθεί κάτι τέτοιο), Κοινοβουλίου δεν έχετε παρά να δώσετε τη θέση της έδρας στον… Τζέφρι!!! 

Όπως οι Ουκρανοί στον Μπάιντεν! (Άλλωστε, νάτος εκεί εκ δεξιών του Μπάιντεν)… Αϊντε, για να λάμψει η χώρα ως γενέτειρα της δημοκρατίας και να τονιστεί η εθνική μας… ανεξαρτησία και κυριαρχία…


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates