.

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: Ο ΡΩΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΟΥΝΤΑΣ, Ο "ΤΟΥΡΚΟΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ 75 ΚΟΚΚΙΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ Η INTRUM !!!

 



Τι μεταδίδει το mononews.gr


Μαγνήτης για τα funds τα 75 ξενοδοχεία που βγάζει στη δευτερογενή αγορά η Ιntrum

“Oυρά” σχηματίζουν τα fundς τα οποία ενδιαφέρονται για το χαρτοφυλάκιο των 75 ξενοδοχείων που έχει βγάλει προς πώληση η Intrum.

Πρόκειται για το project Τrinity το οποίο περιλαμβάνει χαρτοφυλάκιο με κόκκινα ξενοδοχειακά δάνεια περίπου 300 εκατ. ευρώ, στο οποίο χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι έχουν αναλάβει οι ΕΥ και η Euroxx.

Στην Euroxx παίζει ο δυνατά ο έμπειρος Τζουζέπε Τζιάνο ο οποίος έφερε πολλές δουλειές το 2021 στην εταιρεία του και στην EY ο Πάνος Παπάζογλου. (Α να μην το ξεχάσω η Ernst & Young είναι η εταιρεία που μοιράζει βραβεία του καλύτερου επιχειρηματία μεταξύ Τζώρτζη Κουτσολιούτσου και Λουα Λουα).

Σε κάθε περίπτωση οι μη δεσμευτικές προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν στις 9 Απριλίου .

Το ενημερωτικό σημείωμα που έχει σταλεί για τον διαγωνισμό εστάλη προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, την κατάθεση δεσμευτικών προσφοράς εντός Ιουνίου και την ολοκλήρωση της συναλλαγής το καλοκαίρι του 2022.


O ΡΩΣΟΣ της Ελούντας και ο Μπουτάρης

Στο σφυρί εξακολουθούν να βγαίνουν τα «ασημικά» της οινοποιίας του Κώστα Μπουτάρη.

Βέβαια η Premia Properties και η Sterner Stenhus του Ηλία Γεωργιάδη, προσπαθούν να πάνε σε συμφωνία διάσωσης της επιχείρησης αλλά….

Τα νεότερα είναι πως στις 4 Μαΐου βγαίνει σε πλειστηριασμό το οινοποιείο της “Μπουτάρης” στο Σκαλάνι του Ηρακλείου Κρήτης με έκταση 75 στρέμματα αμπελώνες και μικρό ξενοδοχείο.

Επισπεύδουσα η Intrum με τιμή πρώτης προσφοράς φτάνει στο 1,27 εκατ. ευρώ.

Που είναι το …«νεότερο» νέο: ενδιαφέρον εκδήλωσε για να το αγοράσει ένας από τους ισχυρούς Ρώσους εισοδηματίες που έφτιαξαν το λεγόμενο «ρωσικό χωριό» στην Ελούντα.

Μέρες που είναι μάλιστα…

Το καλύτερο σχόλιο το έκανε στέλεχος ενδιαφερόμενης Τράπεζας: «ελπίζω να μην έρθει να πληρώσει με σακούλες μετρητών αν κερδίσει!».

Ούτε με ρούβλια, να προσθέσουμε εμείς…

Και ο Τούρκος αγοράζει;

Στις λίστες των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έχουμε και τα κτίρια της ΕΛΒΙΤΥΛ, παλιάς εταιρείας τηλεπικοινωνιακού υλικού με έδρα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Ο πλειστηριασμός θα γίνει στις 6 Απριλίου με τιμή εκκίνησης 1,66 εκατ. ευρώ, ενώ οι εγκαταστάσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές δραστηριότητες.

Πού είναι το ενδιαφέρον;

Στο ότι θέλει να δώσει προσφορά βουλγαρική (δηλαδή κοινοτική) εταιρία με μεγαλομέτοχο βούλγαρο υπήκοο.

Λεπτομέρεια: ο μεγαλομέτοχος είναι μουσουλμάνος και αυτοαποκαλείται «Τούρκος».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates