.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΡΩΣΙΑΣ: ΤΑ GAY PRIDE ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ !!!

 




Πατριάρχης Κύριλλος: "Για να διαλέξεις πλευρά και να μπεις στο κλαμπ των χωρών που κυνηγούν την παγκόσμια εξουσία, πρέπει να διοργανώσεις παρελάσεις gay pride" !!!


Ο επικεφαλής της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Πατριάρχης Κύριλλος, μακροχρόνιος σύμμαχος του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, ισχυρίστηκε ότι οι παρελάσεις gay pride ήταν μέρος της αιτίας του πολέμου στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια κηρύγματός του, υποστηρίζοντας πως η οποία αντίσταση στις απαιτήσεις αυτές καταστέλλεται με τη βία.

Σύμφωνα με το CNN ο Κύριλλος, δήλωσε την προηγούμενη Κυριακή ότι η σύγκρουση στο Ντονμπάς αφορά «μια θεμελιώδη απόρριψη των αποκαλούμενων αξιών που προσφέρονται σήμερα από εκείνους που διεκδικούν την παγκόσμια εξουσία» και πως «η δοκιμή για το σε ποια πλευρά βρίσκεστε είναι αν η χώρα σας είναι πρόθυμη να διοργανώσει παρελάσεις gay pride».

«Για να μπεις στο κλαμπ αυτών των χωρών, είναι απαραίτητο να γίνει μια παρέλαση gay pride. Όχι να κάνουν μια πολιτική δήλωση πως είμαστε μαζί σας, αλλά για να κάνουμε μια παρέλαση ομοφυλοφίλων» τόνισε και πρόσθεσε: «Και ξέρουμε πώς οι άνθρωποι αντιστέκονται σε αυτές τις απαιτήσεις και πώς αυτή η αντίσταση καταστέλλεται με τη βία»,

Ο Κύριλλος αναφέρθηκε στον πόλεμο και ως αγώνα «μεταφυσικής σημασίας», προκειμένου η ανθρωπότητα να ακολουθήσει τους νόμους του Θεού. «Αυτό που συμβαίνει σήμερα στον τομέα των διεθνών σχέσεων δεν έχει μόνο πολιτική σημασία. Μιλάμε για κάτι διαφορετικό και πολύ πιο σημαντικό από την πολιτική. Μιλάμε για την ανθρώπινη σωτηρία», ισχυρίστηκε..

«Αν δούμε παραβιάσεις του νόμου [του Θεού], δεν θα τα βάλουμε ποτέ με αυτούς που καταστρέφουν αυτόν τον νόμο, θολώνοντας τη γραμμή μεταξύ αγιότητας και αμαρτίας, και ακόμη περισσότερο με αυτούς που προωθούν την αμαρτία ως παράδειγμα ή ως ένα από τα πρότυπα ανθρώπινης συμπεριφοράς», είπε ο Κύριλλος. «Γύρω από αυτό το θέμα σήμερα υπάρχει ένας πραγματικός πόλεμος», επισήμανε..

Όπως αναφέρει το CNN ο Πατριάρχης Κύριλλος είναι μια σημαντική θρησκευτική προσωπικότητα στη Ρωσία, όπου η ρωσική ορθόδοξη θρησκεία θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της ρωσικής ταυτότητας. «Δέχτηκε πιέσεις από την εκκλησία του από την αρχή του πολέμου να καταγγείλει την επιθετικότητα του Πούτιν, αλλά οι δημόσιες δηλώσεις του μέχρι στιγμής δεν το έχουν καταφέρει», αναφέρει και καταλήγει ότι αντίθετα, η γλώσσα του Κύριλλου «υποστήριξε το όραμα του Πούτιν για μια πνευματική και πρόσκαιρη ρωσική αυτοκρατορία».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates