.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ CAYMAN ISLANDS "ΓΥΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ" ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ !!!

 




Όσο ο χρόνος περνά, οι κυρώσεις της Δύσης κατά της Ρωσίας και ειδικά των ολιγαρχών απλώνονται και διευρύνονται όπως ο λεκές πάνω στο ρούχο. Πάρτε παράδειγμα τι συμβαίνει σε έναν από τους πιο γνωστούς φορολογικούς παραδείσους, τα Cayman Islands.

Με ημερομηνία 10/3/2022, η Cayman Islands Monetary Authority (CIMA) ενημερώνει όσους έχουν εταιρίες, funds και κάθε είδους συμφέροντα να ελέγξουν αν έχουν λογαριασμούς, funds ή άλλες οικονομικές σχέσεις μια σειρά προσώπων που αναφέρονται στο έγγραφο.

Δίνονται οδηγίες ότι πρέπει να αποφύγουν οποιαδήποτε συναλλαγή, να παγώνουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία, να τους απομακρύνουν από θέσεις που μπορεί να κατέχουν, να ενημερώσουν τις Αρχές κ.λπ.


Στη συνέχεια του εγγράφου παρατίθενται τα ονόματα επτά προσώπων που περιλαμβάνουν τον R. Abramovich που δεν χρειάζεται συστάσεις, τον O. Deripaska της EN+Group, τον A. Κostin πρόεδρο της VTΒ Βank, τον πρόεδρο της Bank Rossiya D. Lebedev, το αφεντικό της GazProm Α. Miller και τους Ι. Sechin και N. Tokaref επικεφαλής, αντίστοιχα, των Rosneft Traneft.


ΠΗΓΗ
https://www.newmoney.gr/dark-room/ta-freska-gkalop-o-rosos-oligarchis-me-tin-elliniki-eteria-o-fessas-ke-ta-elta-i-ergolavi-ke-ta-asfera-sfiria-tou-diafimisti/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates