.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ !!!

 



Στη φάκα τρία άτομα στη Θεσσαλονίκη τα οποία κατάφεραν με διαφόρους τρόπους να αποσπάσουν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και να αφαιρέσουν χρηματικά ποσά.

24χρονος αφαίρεσε 10,000 με το πρόσχημα αγορά Η/Υ, 44χρονος 3.000 ευρώ για υποτιθέμενη αμοιβή γιατρού και ένας 36χρονος ο οποίος φωτογράφισε τους κωδικούς 3 καρτών λαμβάνοντας 300 ευρώ.

Αναλυτικά:

– Απάτη σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Σεπτέμβριο του 2021 προσποιούμενος υποψήφιο αγοραστή φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή από 41χρονο ημεδαπό, έπειτα από αγγελία που δημοσίευσε ο τελευταίος σε σελίδα στο διαδίκτυο, κατάφερε να εκμαιεύσει τα στοιχεία του ηλεκτρονικού λογαριασμού του στην τράπεζα και απέσπασε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.

– Απάτη σε βάρος 44χρονου ημεδαπού, ο οποίος με την πρόφαση πληρωμής μέσω κάρτας προγραμματισμένου ραντεβού με 48χρονο ημεδαπό γιατρό, κατάφερε και του απέσπασε τους κωδικούς ασφαλείας και πραγματοποίησε μεταφορά χρημάτων αξίας 3.000 ευρώ.

– Υπεξαίρεση σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, ο οποίος αρχές Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους μετέβη σε καταστήματα ψιλικών στην περιοχή της Καλαμαριάς και προφασιζόμενος την αγορά προπληρωμένων καρτών, φωτογράφισε τους κωδικούς 3 καρτών συνολικής αξίας 300 ευρώ, δίχως να πληρώσει το αντίτιμο, τις οποίες στη συνέχεια χρησιμοποίησε και εξαργύρωσε σε λογαριασμό του στο διαδίκτυο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates