.

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

JERUSALEM POST: Η 4η ΔΟΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΟΜΙΚΡΟΝ !!!

 




Η τέταρτη δόση του εμβολίου Pfizer αυξάνει τα επίπεδα αντισωμάτων στο αίμα, αλλά δεν φαίνεται να προσφέρει προστασία από λοιμώξεις, έδειξαν προκαταρκτικά αποτελέσματα μιας μελέτης σε 150 εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που διεξήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Sheba. Δεν προστατεύει από την Omicron που κυριαρχεί και στην Ελλάδα. Αυτό σε συνδυασμό με το πρόστιμο των 100 ευρώ στη χώρα μας για όσους άνω των 60 δεν έχουν εμβολιαστεί δημιουργεί ΜΕΙΖΟΝ θέμα.

Στο μεταξύ ο Θάνος ζήλεψε κάποια άλλα lifestyle ζεύγη της κυβέρνησής του και αποφάσισε ανήμερα της γιορτής του-χρόνια πολλά- να μας κοινοποιήσει την ευτυχισμένη επέτειο γάμου με την Λένα του.

Kι ενώ ο Θάνος πλέη σε πελάγη ευτυχίας για να δούμε εάν η επιστήμη δικαιολογεί το τυραννικό πρόστιμο στους άνω των 60 που αρνούνται να εμβολιαστούν.

«Δύο εβδομάδες μετά τη χορήγηση του τέταρτου εμβολίου, βλέπουμε μια καλή αύξηση των αντισωμάτων, υψηλότερη από ό,τι μετά τη δόση, αλλά όχι αρκετή έναντι του Omicron», δήλωσε η επικεφαλής ερευνήτρια καθ. Gili Regev Yochay.

«Βλέπουμε ότι οι άνθρωποι μολύνονται, ίσως σε ελαφρώς χαμηλότερους αριθμούς σε σύγκριση με τα άτομα στην ομάδα ελέγχου, αλλά όχι με κανέναν σημαντικό τρόπο», είπε περαιτέρω.

Ο Alex Berenson πρώην συντάκτης των Νew York Times θα γράψει για την κωλοτούμπα του επικεφαλής της Pfizer τα εξής πολύ ενδιαφέροντα>

Θυμάστε τα δάνεια NINJA; Τα NINJA αντιπροσώπευαν το «Χωρίς εισόδημα, καμία δουλειά / περιουσιακά στοιχεία». Στα μισά της δεκαετίας, όταν οι τράπεζες και όχι οι ρυθμιστικές αρχές ήταν αυτές που τρελαίνονταν και έβαζαν φωτιά στο χρηματοπιστωτικό σύστημα με δωρεάν χρήματα, όλοι τρέχαμε.

Θυμάμαι να ακούω διαφημίσεις με αυτά το 2006 και το 2007 και σκεφτόμουν ότι επρόκειτο για δολώματα. Δεν είναι δυνατόν να μπορείς να μπεις στο Your Friendly MegaBank και να βγεις με μερικές εκατοντάδες ευρώ για ένα σπίτι χωρίς καμία απόδειξη ότι έχεις καν δουλειά! Η δουλειά θα έπρεπε να ήταν το βασικό. Αλλά μπορούσες. Και οι άνθρωποι το έκαναν. Πολλοί άνθρωποι.

Βέβαια, μέσα σε αυτή την τρέλα υπήρχε κάτι βασικό. Οι τιμές των αμερικανικών κατοικιών δεν είχαν καταρρεύσει ποτέ σε εθνικό επίπεδο και μάλιστα ταυτόχρονα, τουλάχιστον από την εποχή της Ύφεσης. Επομένως, σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έκαναν οι τράπεζες και οι δημιουργοί στεγαστικών δανείων κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε ποτέ.

Ως εκ τούτου, σε εθνική βάση, η εξασφάλιση, τα σπίτια δηλαδή, στα οποία βασίζονται τα στεγαστικά δάνεια, θα ήταν πάντα εντάξει, ακόμα κι αν οι δανειολήπτες δεν μπορούσαν να τα αποπληρώσουν. Οι δανειστές έπρεπε απλώς να βρίσκονται σε διαφορετικές αγορές για να προστατεύονται γεωγραφικά. Εξάλλου, όλοι οι τραπεζίτες μεταπωλούσαν τα δάνεια και ξεφορτώνονταν τον κίνδυνο. Πληρωνόντουσαν εκ των προτέρων, είτε τα δάνεια είχαν αποπληρωθεί είτε όχι.

Ήταν μια πολύ καλή επιχείρηση.

Μέχρι που πήγε άσχημα.

«Πώς χρεοκόπησες;» ρώτησε ο Bill.

«Με δύο τρόπους», είπε ο Mike. «Σταδιακά και μετά ξαφνικά».

Θυμόσαστε το 2008. Ήσασταν εκεί!

Μέσα σε λίγους μήνες, οι μεγάλες τράπεζες έγιναν τα πιο μισητά ιδρύματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η απελπισία να τις κατηγορήσουμε ήταν τόσο βαθιά που όλοι φαινόταν να συμφωνούμε συλλογικά ότι τα θύματα ήταν οι δανειολήπτες. Δηλαδή, οι άνθρωποι που είχαν πάρει τα χρήματα δεν είχαν καμία ευθύνη για την υπογραφή αυτών των δανείων, πολύ περισσότερο για την αποπληρωμή τους.

Προφανώς, αυτή η διατύπωση ήταν απλοϊκή. Πολλοί από τους NINJA και παρόμοιους δανειολήπτες αναμφίβολα κατάλαβαν το παιχνίδι που έπαιζαν. Ήλπιζαν να αγοράσουν και να ζήσουν σε σπίτια που δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά.

Πλέον, δεν είχε καμία σημασία. Είχαν χάσει. Τέλος πάντων, δεν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε κακούς τα εκατομμύρια απλούς ανθρώπους. Οπότε, εστιάσαμε την οργή μας στους μεγιστάνες της Wall Street που είχαν καταρρεύσει το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα και είχαν βγάλει εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια.

Πάμε γρήγορα στο 2022.

Αυτή τη φορά ο μύθος του πραγματικά αθώου θύματος δεν είναι μύθος.

Οι εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν λάβει εμβόλια mRNA/LNP και DNA/AAV Covid-19 δεν είχαν πραγματική ιδέα τι έπαιρναν.

Το έκαναν μετά από παρότρυνση των φαρμακευτικών εταιριών και των υγειονομικών αρχών, οι οποίες τους είπαν ότι με αυτόν τον τρόπο θα προστατεύσουν τους εαυτούς και τις οικογένειές τους και ότι θα τερματίσουν την επιδημία της Covid.

Οι δηλώσεις ήταν δημόσιες. Πολλές είναι σχετικά πρόσφατες. Δεν μπορούν να σβηστούν από τη μνήμη, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά θέλει κάποιος να προσπαθήσει.

Κάθε μία από αυτές τις δηλώσεις έχει αποδειχθεί λανθασμένη (τόσο λάθος που οι εταιρείες, που διατρέχουν πολύ μεγαλύτερο νομικό κίνδυνο από τις αρχές δημόσιας υγείας) που δεν προσπαθούν πλέον καν να τις υπερασπιστούν.


Δείτε τι είπε ο Albert Bourla, διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, τη Δευτέρα σε συνέντευξή του στο CNBC:

«Η ελπίδα είναι ότι θα πετύχουμε κάτι που θα παρέχει πολύ καλύτερη προστασία, ιδιαίτερα από λοιμώξεις, επειδή η προστασία από νοσηλεία και σοβαρές ασθένειες είναι εύλογη αυτή τη στιγμή με τα τρέχοντα εμβόλια, αρκεί να κάνετε, ας πούμε, την τρίτη δόση».


Διαβάστε αυτές τις λέξεις πολύ προσεκτικά.

Η προστασία από τη «σοβαρή ασθένεια» είναι «εύλογη αυτή τη στιγμή» για άτομα που έχουν λάβει «τρίτη δόση» του εμβολίου Pfizer.

Αφήστε στην άκρη το γεγονός ότι ακόμη και αυτές οι λέξεις είναι στην καλύτερη περίπτωση μια αισιόδοξη ερμηνεία των σημερινών δεδομένων.


Αφήστε κατά μέρος το γεγονός ότι η Pfizer ΠΟΤΕ δεν συνέκρινε ένα σχήμα εμβολίου τριών δόσεων με ένα εικονικό φάρμακο σε κλινική δοκιμή.

Αφήστε στην άκρη το γεγονός ότι το «εύλογο τώρα» υποδηλώνει ότι οποιαδήποτε επίδραση τρίτης δόσης δεν θα διαρκέσει. Κάτι που συμβαίνει ήδη στο Ισραήλ όπου συντρίβεται και η 4η δόση λόγω αναποτελεσματικότητας.

ΠΗΓΗ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates