.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΕ: ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ FUND ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

 


Με απειλές και εκβιασμούς προσπαθεί η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να «πείσει» υπαλλήλους της να αποδεκτούν να μετακινηθούν στην εταιρεία κόκκινων δανείων Do Value με σύμβαση δύο ετών, όπου δεν ισχύουν η επιχειρησιακή και η κλαδική σύμβαση, χωρίς κανένα δικαίωμα και χωρίς να έχουν δει καν τι ατομική σύμβαση θα υπογράψουν. Κι από την άλλη, το σωματείο στην εταιρεία δεν το δέχεται στους κόλπους της η ΟΤΟΕ!

Η ανακοίνωση της Πρότασης Προοπτικής εργαζομένων ΕΤΕ είναι αποκαλυπτική:


Αφού η διορία 1,5 μήνα δεν ήταν αρκετή για να πειστούν συνάδελφοι να φύγουν από την Εθνική και να πάνε στο κοράκι κόκκινων δανείων με σύμβαση 2 ετών, άρχισε η Διοίκηση τις άμεσες απειλές και τους εκβιασμούς! Αφού ούτε τα στελέχη της Do Value που συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη πριν 10 μέρες περίπου κατάφεραν να πείσουν τους συναδέλφους μας της Εθνικής τι ωραίος εργασιακός παράδεισος είναι η εταιρεία αυτή, χωρίς επιχειρησιακή και κλαδική σύμβαση και χωρίς κανένα δικαίωμα και χωρίς να έχουν δει καν τι ατομική σύμβαση θα υπογράψουν και χωρίς το σωματείο να το γράφει η ΟΤΟΕ στους κόλπους της, σήμερα επιστρατεύτηκε ο ίδιος ο Διευθύνων Σύμβουλος να πιέσει τους συναδέλφους!

Σε νέα σημερινή τηλεδιάσκεψη, όπου κάλεσαν τους 400 συναδέλφους περίπου των διευθύνσεων κόκκινων δανείων αλλά και πολλών καταστημάτων πανελλαδικά, ο ίδιος ο κ Μυλωνάς τους είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι αν δεν πάνε στην Do Value, μόνο 100-150 άτομα θα μείνουν πίσω και όσοι έχουν “κάποια άκρη” (!), ενώ οι υπόλοιποι θα βρεθούν στη διεύθυνση Data Remediation (το έργο πρώην Ηρακλής, που το χρησιμοποιούν ως φόβητρο και που πια κινδυνεύει άμεσα με απόσχιση)! Τους απειλούν λοιπόν ότι αν δεν πάνε οικειοθελώς, θα μείνουν χωρίς θέση και θα κινδυνεύουν μέχρι και με μετακόμιση σε άλλη πόλη!

Ό,τι δηλαδή έκανε ακριβώς η Πειραιώς , η Alpha και η Eurobank , κάνει η μεγάλη μας φίλη κι ό,τι καταγγέλλουμε εδώ και τόσο καιρό!

Δεν θα περάσουν οι εκβιασμοί και οι απειλές! Να πάνε στην Do VAlue οι γιάπηδες, τα ρουσφέτια και όλοι οι αργόμισθοι σύμβουλοι που έχουν μαζευτεί τα τελευταία χρόνια στην ΕΤΕ!

Όλοι οι συνάδελφοι χρειάζονται και πρέπει να απορροφηθούν σε άλλες θέσεις στα τεράστια κενά που υπάρχουν παντού! Οι συνάδελφοι που υπάγονται στον κανονισμό εργασίας είναι ήδη παρά πολύ λίγοι, δεν αφήνουμε να μείνουν λιγότεροι!

Επιτέλους απεργιακός αγώνας να σταματήσει η απόσχιση!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates