.

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ ;;;

 


Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Ο Γιώργος Τράγκας κόλλησε στον χώρο εργασίας του, από εμβολιασμένο με 3 δόσεις συνεργάτη του. Έτσι, λοιπόν, λόγω της καθημερινής του επαφής με τον φορέα, θα είχε μετά βεβαιότητας κολλήσει, ακόμη και αν ήταν εμβολιασμένος.

Στην συνέχεια, από την στιγμή που διαγνώστηκε θετικός, εκλιπαρούσε να του χορηγηθούν Μονοκλωνικά Αντισώματα, αλλά, η Πολιτεία, στα πλαίσια της τιμωρητικής της πολιτικής απέναντι στους ανεμβολίαστους, δεν έκανε το αίτημά του δεκτό.

Κατόπιν όλων αυτών, εισήχθη στο Σωτηρία και κατέληξε διασωληνωμένος στην ΜΕΘ, όπου και πέθανε.

Αν, λοιπόν, η Πολιτεία είχε θεσπίσει την υποχρεωτικότητα των test και για τους εμβολιασμένους, καθότι και αυτοί νοσούν, μεταδίδουν, νοσηλεύονται και πεθαίνουν, ο συνεργάτης του, αντί να βρίσκεται στην δουλειά του, θα ήταν σε καραντίνα στο σπίτι του και, έτσι, δεν θα είχε ποτέ μεταδώσει τον ιό στον Γιώργο Τράγκα.


Και αν, επίσης, η ίδια αυτή Πολιτεία, αντί να τον τμωρήσει για την επιλογή του να παραμένει ανεμβολίαστος, του είχε χορηγήσει τα Μονοκλωνικά Αντισώματα που ζητούσε, ο Γιώργος Τράγκας δεν θα είχε καταλήξει ποτέ στην ΜΕΘ του Σωτηρία και, σήμερα, θα ήταν ακόμη μαζί μας.

Ποιος, λοιπόν, σκότωσε τον Γιώργο Τράγκα;;;

Η δική του επιλογή να μην εμβολιαστεί ή η εγκληματική επιλογή της Πολιτείας να διαχειριστεί μια ξεκάθαρα υγειονομική κρίση, με όρους πολιτικής, οικονομικής και επικοινωνιακής σκοπιμότητας ;;;

Γιατί, την ίδια μέρα, μαζί με τον ανεμβολίαστο Γιώργο Τράγκα, πέθαναν στις ΜΕΘ όλης της χώρας και τουλάχιστον 40 εμβολιασμένοι συμπολίτες του. Άρα δεν υπάρχει ασφαλής επιστημονική τεκμηρίωση που να διαβεβαιώνει ότι, ο 72χρονος, διαβητικός Γιώργος Τράγκας, θα είχε επιζήσει αν ήταν εμβολιασμένος. Ενώ, στην αντίπερα όχθη, είναι απολύτως βέβαιο, ότι, ο Γιώργος Τράγκας δεν θα είχε ποτέ νοσήσει, αν ο εμβολιασμένος συνεργάτης του είχε την υποχρέωση να υποβάλλεται σε test, προκειμένου να προσέλθει στον χώρο εργασίας του και, ακόμη, ότι δεν θα είχε ποτέ καταλήξει στην ΜΕΘ, αν του είχαν χορηγηθεί, από την πρώτη στιγμή που τα ζήτησε, τα Μονοκλωνικά Αντισώματα.

Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να είναι κανείς ειδικός επιστήμονας, για να μπορεί να αντιλαμβάνεται και να ερμηνεύει την κοινή λογική. Την οποία, η Πολιτεία βιάζει καθημερινά, επί 2 ολόκληρα πλέον χρόνια. Με αποκορύφωμα, την μετά τα εμβόλια εποχή, κατά την οποία υιοθετήθηκε αμάσητο το ψευδεπίγραφο δόγμα της «Πανδημίας των Ανεμβολίαστων». Που δεν ντρέπονται να το υιοθετούν όλοι ανεξαιρέτως οι τηλε-ειδικοί επιστήμονες, τους οποίους δικαίως χλευάζει ο Γιάννης Ιωαννίδης, επισημαίνοντας ότι, έξω από τα ελληνικά ΜΜΕ, δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους, καθότι δεν έχουν στο ενεργητικό τους ούτε μια σχετική δημοσίευση.

Για ποια, λοιπόν, «Πανδημία των Ανεμβολίαστων» μιλάμε ;;;

Γνωρίζει κανείς κάποιον εμβολιασμένο που να πέθανε, επειδή κόλλησε τη νόσο από ανεμβολίαστο;;; Ή μήπως, ο καθένας από εμάς, γνωρίζει τουλάχιστον μια ακόμη περίπτωση, αντίστοιχη με αυτή του Γιώργου Τράγκα;;;

Μήπως, λοιπόν, η με επιλογή της Πολιτείας, «Αντι-Υγειονομική» διαχείριση της πανδημίας, οδήγησε στο διαμετρικά αντίθετο αποτέλεσμα, δλδ αυτού της «Πανδημίας των Εμβολιασμένων» ;;; Οι οποίοι, παρά το ρεκόρ κρουσμάτων και θανάτων, που έφερε κόντρα στις προβλέψεις η εμβολιαστική κάλυψη του 70% της ελληνικής κοινωνίας, έχουν ακόμη την πολυτέλεια να συναθροίζονται κατά εκατοντάδες και χιλιάδες, χωρίς μάσκες, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο, σε πορείες, διαμαρτυρίες, κηδείες πολιτικών αρχηγών, ακόμη και σε μπουζουκτσίδικα, κλαμπ, χοροπηδάδικα, στριπτιζάδικα και οίκους ανοχής, μεταδίδοντας, ο ένας στον άλλο τη νόσο. Και στην συνέχεια, ο καθένας από αυτούς ή από το εμβολιασμένο, στενό οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον, την επόμενη του ξεφαντώματος, όταν πηγαίνει χωρίς κανέναν έλεγχο στην δουλειά του, μεταδίδει νομοτελειακά τη νόσο του στον κάθε ανεμβολίαστο Γιώργο Τράγκα, που έχει την ατυχία να βρίσκεται δίπλα του. Ο οποίος, παρότι προσέχει και ελέγχεται υποχρεωτικά με test, δυο τουλάχιστον φορές την εβδομάδα, κινδυνεύει καθημερινά να γίνει θετικός, ακόμη και την ίδια ημέρα που τα υποχρεωτικά test της Πολιτείας τον διέγνωσαν αρνητικό.

Αντί, λοιπόν, η Πολιτεία να ρίχνει το ανάθεμα στους ανεμβολίαστους, ας μας απαντήσει γιατί επέλεξε την εγκληματική αυτή διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, που μας οδήγησε στην «Πανδημία των Εμβολιασμένων», με την καθημερινή δολοφονία δεκάδων ανυποψίαστων ανεμβολίαστων πολιτών, σαν τον Γιώργο Τράγκα. Τους οποίους, τα ΜΜΕ, προκειμένου να ξεπληρώσουν τον πακτωλό των εκατομμυρίων που επένδυσε στην προπαγάνδα τους η ίδια αυτή Πολιτεία, που αρνείται πεισματικά να επενδύσει έστω και ένα ευρώ στην δημόσια υγεία, βαφτίζουν, από θύματα, θύτες.

Ποια οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα υπαγορεύουν, λοιπόν, στην Πολιτεία, την επικοινωνιακή διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, αποκρύπτοντας τα στοιχεία των θανάτων των εμβολιασμένων στις ΜΕΘ και τα στοιχεία της προσφάτως δημοσιευθείσας έρευνας Τσιόδρα-Λύτρα, αλλά και απαγορεύοντας ταυτόχρονα την πρόσβαση των νοσούντων, εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, στην εγκεκριμένη και διαθέσιμη φαρμακευτική αγωγή των Μονοκλωνικών Αντισωμάτων ;;; Με την απαγόρευση αυτή να είναι τόσο προκλητική, που φτάνει στο έσχατο σημείο να απαγορεύει την λήψη της θεραπείας των Μονοκλωνικών Αντισωμάτων ακόμη και ιδιωτικά, δλδ χωρίς καμία επιβάρυνση του κρατικού κορβανά !!!

Εμβόλια ή Θάνατος, λοιπόν !!!

Αυτό είναι το σύνθημα στην Ελλάδα των 200 χρόνων από την Επανάσταση, όπου το Υπουργείο Υγείας έχει μετατραπεί σε Υπουργείο Pfizer. Γιατί πρέπει να είσαι εντελώς χαζός για να μην καταλαβαίνεις ότι, μέχρι να είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά το χάπι της Pfizer, απαγορεύεται η χορήγηση οποιασδήποτε άλλης θεραπείας. Ακόμη και αν, όπως στην περίπτωση του Ντόναλντ Τραμπ (και όχι μόνο), έχει αποδειχθεί θαυματουργή.

Καθίσταται, λοιπόν, προφανές και αυτονόητο, ότι, στόχος της Πολιτείας δεν είναι η θεραπεία των νοσούντων, ούτε η εξάλειψη της πανδημίας, αλλά η οριζόντια διασπορά της στην κοινότητα, σε καθεστώς καθολικού εμβολιασμού. Με την εντατικοποίηση του φόβου της διασποράς από τις νέες μεταλλάξεις, να αυξάνει κατακόρυφα τα ποσοστά εμβολιασμού και τον αριθμό των δόσεων, που έφτασαν αισίως τις 4. Και με την κάθε αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού και του αριθμού των δόσεων, να οδηγεί στο υγειονομικό παράδοξο της ακόμη μεγαλύτερης αύξησης των κρουσμάτων, των νοσηλειών και των θανάτων. Κάτι σαν τον φαύλο κύκλο του λάθος φάρμακου των μνημονίων, που αύξησε τα ελλείμματα και το χρέος, αντί να τα μειώσει. Και που κάποια μέρα θα βρεθεί κάποιος επόμενος Μπαράκ Ομπάμα, για να μας εξηγήσει πόσο υγειονομικά ηλίθιοι μπορεί να είμαστε.

Επειδή, όμως, η απάντηση σε κάθε παρόμοιο ερώτημα κρύβεται πάντα στον χρυσό κανόνα «Follow the Money», έτσι και στην περίπτωση του Γιώργου Τράγκα, ο ίδιος αυτός κανόνας επιβεβαιώνεται με την απλή αριθμητική του δημοτικού σχολείου : 10.000.000 Πολίτες Χ 4 Δόσεις = 40.000.000 Δόσεις…… Και όσο ο αριθμός των δόσεων θα αυξάνεται, τόσο θα αυξάνονται και τα εκατομμύρια…..

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη !!!

Πολύ περισσότερα από τις 15.000 δόσεις Μονοκλωνικών Αντισωμάτων, που θα έφταναν και θα περίσσευαν για να αδειάσουν οι ΜΕΘ.

1 σχόλιο :

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ.ΤΟΜΠΡΑ,Η ΠΟΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ,ΜΕ ΔΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ.ΑΠΟΔΟΜΗΣΑΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

SSL Certificates