.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΛΑΜΑ: ΠΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ...ΧΛΩΜΙΑΣΕΙ !!!

 


Να σας διηγηθώ την ιστορία του επιχειρηματικού διδύμου που έκανε το Μ.Μ. να χλομιάσει. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω εάν η συνάντηση έγινε στο Μαξίμου ή σε άλλον χώρο, αλλά εγώ έτσι το έχω στο μυαλό μου για να σχηματίσω την εικόνα. 

Προσφάτως λοιπόν μια ωραία ημέρα, εκεί στην Ηρώδου Αττικού (είπα, υποθέτω) πέρασαν το κατώφλι ο Μάκης και η Μαρία Σκλαβενίτη της ομώνυμης αλυσίδας των super market. Αφού ειπώθηκαν τα συνήθη που επιτάσσουν οι καλοί τρόποι, σερβιρίστηκαν και οι καφέδες ξεκίνησε η ενημέρωση προς το κυβερνητικό επιτελείο. Ποια ενημέρωση δηλαδή, που τα δύο αδέλφια άρχισαν να παρουσιάζουν κανονικό δελτίο καταστροφών.

Ακούγοντάς τους οι κυβερνητικοί που ήταν στην αίθουσα ήταν έτοιμοι να αγκαλιαστούν και να αρχίσουν να ψάλλουν το «Αι γενεαί πάσαι». 

“Τα μακαρόνια; Γενάρη – Φλεβάρη θα τα δούμε 40% πάνω σε σχέση με σήμερα. Και δεν αποκλείεται να μην τα δούμε και καθόλου στα ράφια”. “ Οι λογαριασμοί του ρεύματος; Τετραπλασιάστηκαν ήδη στην εταιρία”. 

Μετά από τον Αρμαγεδδώνα που περιέγραψε το επιχειρηματικό δίδυμο, η συνάντηση ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες καθώς, όπως καταλαβαίνετε, δεν υπήρχαν περιθώρια περαιτέρω συζήτησης. Σημειώστε πως Μάκης και Μαρία έχουν μεταφέρει τις δραματικές τους προβλέψεις και σε άλλα κυβερνητικά στελέχη, πρώην υπουργούς κ.λπ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates