.

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ: ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !!!

 



Αρχές Σεπτεμβρίου ανακοινώνεται η πρώτη στήριξη των καταναλωτών για τα φουσκωμένα τιμολόγια ηλεκτρισμού. Τα 9 ευρώ ανά μήνα για τις πρώτες 300 κιλοβατώρες, τα οποία πράγματι πιστώθηκαν από τους προμηθευτές στους λογαριασμούς του Σεπτεμβρίου. Ένα μήνα μετά, στις αρχές Οκτωβρίου, ανακοινώνεται και πάλι ο διπλασιασμός της επιδότησης στα 18 ευρώ τον μήνα για τις ίδιες κιλοβατώρες.

Και δύο μήνες μετά την πρώτη ανακοίνωση, τώρα δηλαδή, ανακαλύπτουμε την… Αμερική. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, με το που έλαβαν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), διαπίστωσαν ότι δεν μπορεί να εκδοθεί, αν δεν υπάρχει πρώτα έγκριση από την Ε.Ε., γιατί πρόκειται για κρατικές ενισχύσεις!

Και τρέχουν να προλάβουν για τη σχετική προκοινοποίηση, ελπίζοντας ότι δεν θα υπάρξουν παρατράγουδα από τις Βρυξέλλες και θα δοθεί η πολυπόθητη εξαίρεση!

Και με την επιδότηση τι θα γίνει τώρα; Θα την πιστώσουν οι προμηθευτές στους λογαριασμούς του Οκτωβρίου;

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates