.

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΑ VILLAGE !!!

 


Στη Εurobank έχουν βάλει εμπρός τις μηχανές και προετοιμάζονται μεθοδικά ώστε μέσα στον επόμενο χρόνο (που ελπίζουμε όλοι να έχουμε απαλλαγεί από την κατάρα του κoρωνοϊού) να βγάλουν και πάλι σε πλειστηριασμό τα Village Roadshow, μια από τις πιο γνωστές επενδύσεις του Δ. Κοντομηνά, του οποίου ο όμιλος αποδομείται, υπό το βάρος των υποχρεώσεων. 

Η Εurobank πούλησε το ποσοστό του άλλοτε κραταιού επιχειρηματία στην Ιntertech, ενώ είχε βγάλει και τα Village Roadshow σε πλειστηριασμό σε βάρος της ΔΕΜΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ. 

Τα Village ήταν ενέχυρο έναντι ομολογιακού δανείου 48 εκατ. που είχε δοθεί από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με εγγύηση της ΔΕΜΚΟ. Έτσι, τον περασμένο Ιούλιο τα Village βγήκαν σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης 994.400 ευρώ. 

Ο πλειστηριασμός δεν προσέλκυσε επενδυτικό ενδιαφέρον και η Εurobank πήρε πάνω της την εταιρία και ετοιμάζεται τώρα το 2022 να προχωρήσει σε νέο πλειστηριασμό. 

Σημειώστε ότι η Grant Thornton, που είχε κάνει την έκθεση αποτίμησης, είχε προσδιορίσει το εύρος αξίας της επιχείρησης μεταξύ 4,8 εκατ. και 6,4 εκατ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates