.

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 31/10/2021

ΚΛΙΚ ΕΔΩ
για να διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ :



ΜΑΡΙΕΝΤΙΝΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ
Ντρέπομαι και οργίζομαι !!! Ντρέπομαι και οργίζομαι που δεν τολμάμε να σπάσουμε τις αλυσίδες μας που στο κάτω - κάτω της γραφής αυτές έχουμε μόνο να χάσουμε.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Οι Νταβατζήδες: Από την Επανάσταση του 1821, μέχρι και σήμερα !!!
Μέρος 9 : Και τώρα τι ;;; Τι φταίει και τις πταίει ;;;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
«Αν βγω και μιλήσω, θα με τελειώσουν»!!! Οι επιστήμονες πρέπει να μιλούν χωρίς να φοβούνται να πληρώσουν τον λογαριασμό των πολιτικών ή κάποιων άλλων επιχειρηματικών συμφερόντων.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Νίκος Νικολόπουλος: Η Ελλάδα πριν τον νέο Τιτανικό. Το ακαθάριστο ενοποιημένο χρέος της Γενικής Κυβέρνησης στο τέλος του 2020 αυξήθηκε στα 341 δισ. ευρώ ή στο 206,3% του ΑΕΠ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ
Εθνικός Κουμπαράς για Έχοντες, Κατέχοντες και Άρπαγες. Σεισμόπληκτοι, πυρόπληκτοι, άστεγοι, άνεργοι, άποροι, πένητες, κ.ά., απαιτούν, εδώ και τώρα, θεσμοθέτηση Εθνικού Κουμπαρά που θα τροφοδοτούν οι έχοντες, οι κατέχοντες, οι άρπαγες και οι καρεκλοκένταυροι!!!

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκης δεν τόλμησαν να απαιτήσουν από την Μέρκελ την καταβολή των Γερμανικών Αποζημιώσεων!!! Τόσο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου όσο και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τόλμησαν να απαιτήσουν από τη Μέρκελ την άμεση καταβολή των Γερμανικών Πολεμικών Επανορθώσεων, την εξόφληση του Αναγκαστικού Κατοχικού Δανείου, την Αποζημίωση των συγγενών των θυμάτων που δολοφονήθηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής καθώς και την επιστροφή των κλαπέντων από τους ναζί αρχαιολογικών μας θησαυρών.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ
Υπέρβαση στην αφύπνιση των Δικαστών. Συγκλονίζει το σκεπτικό της απόφασης 571/2016 του Ειρηνοδικείου Αθηνών, η οποία, ενώ απορρίπτει την αγωγή λόγω αοριστίας, υποδεικνύοντας, μάλιστα, στον Δικηγόρο, τι έπρεπε να επικαλεστεί και πώς, για πρώτη φορά στα ελληνικά δικαστικά χρονικά κάνει ρητή αναφορά στην Ιστορική αναδρομή και τους νόμους ελέγχου ως οξύ πρόβλημα του ελληνικού Κράτους από την απελευθέρωσή του μέχρι σήμερα.
Και, παράλληλα, στο σκεπτικό της, υιοθετώντας στο ακέραιο την επιχειρηματολογία της Ομαδικής Αγωγής των Δανειοληπτών της Υπέρβασης κατά των Τραπεζών, ρητά αναφέρει, ότι, οι τράπεζες, ως επιχειρήσεις, έχουν την ιδιομορφία, σε αντίθεση με τις λοιπές επιχειρήσεις, ότι δεν παράγουν πραγματικά αγαθά, αλλά ΧΡΗΜΑ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ και, έτσι, δημιουργούν κι εγγυώνται τις αξίες και παράγουν χρέος, υποθηκεύοντας πραγματικό πλούτο, γιατί αυτό αποτελεί και την κερδοφορία της τραπεζικής επιχείρησης.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ
Οι Δανειολήπτες πρέπει να κινηθούν πριν την κατάθεση της εναντίον τους Αίτησης Πτώχευσης. Στο Πτωχευτικό Δικαστήριο, προκειμένου να αποφύγεις την εις βάρος σου έκδοση απόφασης για την κήρυξή σου σε πτώχευση, θα πρέπει να προτείνεις λόγους που θα γίνουν δεκτοί.

ΠΑΝΟΣ ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ
Κατά ριπάς οι πλειστηριασμοί των ισχυρών και των επωνύμων. Μέσα στους 100.000 και πλέον πλειστηριασμών είναι και αυτός του πρώην ισχυρού άντρα της ΕΠΟ του Ποδοσφαίρου και της γνωστής «παράγκας» όπως κάποτε αποκαλούνταν του κυρίου Βίκτωρα Μητρόπουλου.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ
Αδειάζει η… κλεψύδρα του προγράμματος «Γέφυρα 2»: Διορία δύο μηνών για να γίνουν οι ρυθμίσεις με τις Τράπεζες και τα Funds
Παίρνουν από παντού: Ληστρική προμήθεια από τις Τράπεζες ακόμα και στις ανταλλαγές χαρτονομισμάτων σε κέρματα !!!
Οσμή σκανδάλου: Ποιοι ωφελήθηκαν από τις διαγραφές δανείων δάνεια ύψους 43,1 δισ. ευρώ τα τελευταία 10 χρόνια;;;
Προσοχή: Οι πρόσθετες πράξεις καίνε τους δανειολήπτες!!!
Στο σφυρί βγαίνει και το κτήριο του ιστορικού Μινιόν!!!
Στα χέρια των Τραπεζών τα Notos Galleries με κούρεμα 65% των κόκκινων δανείων και χρηματοδότηση 10 εκατ. ευρώ!!!
Αποκάλυψη: Η Γιάννα Αγγελοπούλου αγοράζει κοψοχρονιά από πλειστηριασμούς !!!
Πόσα λεφτά έχασε το ΤΜΕΔΕ στην Attica Bank;;;
Η μεγάλη συγχώνευση: Στα χέρια του Σάλλα η Τράπεζα Χανίων
Οι… περιφερόμενοι νομικοί της Εθνικής Τράπεζας
Πωλητήριο από την PQH για πάκετο κόκκινων δανείων ύψους 5,2 δισ. ευρώ
Με το σταγονόμετρο η χορήγηση των στεγαστικών και επιχειρηματικών δανείων
Όλα για τις Τράπεζες: Αλλαγή των κανόνων από την Κομισιόν, ώστε να επιβιώσουν τα Τραπεζικά Ιδρύματα.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ
Οδηγίες χρήσης: Η μεγάλη παγίδα και τα πρόστιμα που ετοιμάζει η ΑΑΔΕ για τους οδηγούς.
Η «Οδύσσεια» των οφειλετών έως ότου να χαρακτηριστεί ένα χρέος ανεπίδεκτο είσπραξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates