.

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ DOVALUE ΕΠΙΠΛΕΟΝ 5,2 ΔΙΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Άλλο ένα μεγάλο πακέτο τιτλοποιημένων δανείων ανήμπορων δανειοληπτών ύψους 5,2 δισ. ευρώ αρπάζει σε εξευτελιστικές τιμές και με ανεπίτρεπτη εγγύηση του δημοσίου το γνωστό “ληστρικό” fund doValue, το οποίο καθημερινά εκβιάζει και απειλεί τους δανειολήπτες. Κυβέρνηση και τράπεζες αντί να εκχωρήσουν τα δάνεια αυτά στις ίδιες εξευτελιστικές τιμές στους δανειολήπτες, προτιμούν να τα μεταβιβάζουν προς κερδοσκοπία στα ληστρικά fund σε βάρος των πολιτών και της ελληνικής οικονομίας.

Η Eurobank Holdings («Eurobank») υπέγραψε με τον Όμιλο doValue συμφωνία:

α) για την πώληση μέρους των ομολογιών ενδιάμεσης σειράς κατάταξης (mezzanine notes) και των ομολογιών χαμηλής σειράς κατάταξης (junior notes) της τιτλοποίησης ενός μεικτού χαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων απαιτήσεων (NPE) της Τράπεζας Eurobank Α.Ε. («η Τράπεζα») ονομαστικής αξίας ύψους €5,2 δισ. (€3,2 δισ. λογιστική αξία) (συναλλαγή «Mexico») και

β) για τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου αυτού από τη doValue Group.
Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2021 υπό την προϋπόθεση πλήρωσης ορισμένων προϋποθέσεων, μεταξύ των οποίων, η έκδοση της Υπουργικής Απόφασης για την υπαγωγή της τιτλοποίησης Mexico στο Πρόγραμμα Παροχής Εγγύησης σε τιτλοποιήσεις πιστωτικών ιδρυμάτων του ν. 4649/2019 («Πρόγραμμα Ηρακλής ΙΙ») και η κανονιστική έγκριση από τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό (SSM) για τη μεταφορά κινδύνου των υποκείμενων δανείων.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates