.

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΑ: ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ, ΠΗΡΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ...ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ !!!

ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ...ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ:
ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΕΣ...ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ !!!




Ένα μόλις μήνα έμεινε χωρίς… ένσημα η τέως βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας, Ελένη Σούκουλη. Η πρώην γαλάζια αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος που θεωρείται «προεδρική» και είχε χάσει τη βουλευτική έδρα της με απόφαση του εκλογοδικείου τον περασμένο Ιούνιο, πλέον είναι σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη σε θέματα χωροταξίας.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε με κάθε επισημότητα από το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο υπενθυμίζει πως η κυρία Σούκουλη εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός από το 1998 και ως ιδιώτης επιστημονικός συνεργάτης έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον τομέα της παρακολούθησης ευρωπαϊκών επενδυτικών προγραμμάτων.

Όσο για τη θέση της στη Βουλή, δύο χρόνια μετά τις εθνικές εκλογές του Ιουλίου του 2019, πήρε ο Κώστας Κόλλιας, ο οποίος -σε εσωκομματικό επίπεδο- θεωρείται φίλα προσκείμενος στους πρώην πρωθυπουργούς, Κ. Καραμανλή και Αντ. Σαμαρά, παρά στο σημερινό πρόεδρο της κυβερνώσας παράταξης και πρωθυπουργό.

Κανείς δεν χάνεται...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates