.

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

ΠΟΙΕΣ ΚΑΠ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ;;;

 


Τις πταίει και τόσες και τόσες ΚΑΠ δεν έφεραν την ανάπτυξη;

Στο γνωστό τέµπο, «τι ωραία τι καλά σκίζει η βάρκα τα νερά», συνεχίζει ο υπουργός της πλατείας για το επιστέγασµα της συµφωνίας της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, που θα τα κάνει όλα και θα συµφέρει τους αγρότες. Τους όρους και τις προϋποθέσεις και πως θα ενσωµατωθούν όλα αυτά στο εσωτερικό γίγνεσθαι τους έχει µελετήσει; Γιατί µε post it, τσιτάτα και εξωτερικούς συµβούλους χάνεται στο τέλος και η µετάφραση και η ανάπτυξη. Κατά τα λοιπά, χαράς ευαγγέλια για τα εξασφαλισµένα 19 δισ. ευρώ της ΚΑΠ…

Υβρίδια

Ανάστατη η µελισσοκοµική κοινότητα µε τα µέτρα στήριξης των 3,2 εκατ. ευρώ ελέω απαγορεύσεων πανδηµίας, που µεταφράζονται σε 3,3 ευρώ ανά κυψέλη ή ως αποζηµίωση της αξίας για 300 γραµµάρια µελιού σε τιµή σούπερ µάρκετ.

«Σε άγριο φιάσκο από το ΥΠΑΑΤ και την πολιτική ηγεσία, εξελίσσεται η υπόθεση στήριξης της µελισσοκοµίας λόγω πανδηµίας», σχολιάζει επαγγελµατίας µελισσοκόµος. Και εξηγείται:

«Ο ίδιος ο υπουργός Σπ. Λιβανός σε τηλεδιάσκεψη µε µελισσοκοµικούς φορείς της Κρήτης τον Φεβρουάριο είχε ανακοινώσει στήριξη 5,6 εκατ. ευρώ για τη µελισσοκοµία, προς ενίσχυση 950.000 κυψελών και 3.158 Ελλήνων µελισσοκόµων µε 5,93 ευρώ ανά κυψέλη», όπως λέει.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates