.

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

ΚΟΡΩΝΟ-ΕΜΒΟΛΙΑ: ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ !!!

 



Έρευνες από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κόσμου: Cambridge, Harvard, Yale, John’s Hopkins, Imperial College, Emory University, Rockefeller Institute κ.α., δημοσιευμένες στα εγκυρότερα ιατρικά/επιστημονικά περιοδικά και ιστοτόπους του κόσμου: NCBI, PubMed, NIH, BMJ, Plos, Pnas, Jstor, BioRxiv, Nature, MedRxiv, ASM, Jama κ.α., καθώς και επιλεγμένες ειδήσεις από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου: Bloomberg, BBC, the Times, Guardian, CNBC, Reuters, Forbes, DailyMail κ.α., γκρεμίζουν το αφήγημα της εγχώριας και παγκόσμιας καθεστηκυίας τάξης περί «ελεγμένων, απολύτως ασφαλών και αποτελεσματικών» εμβολίων.

Τα δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις:
  • Δεν υπάρχει κανένα εγκεκριμένο εμβόλιο που να αποτρέπει αποδεδειγμένα τη νόσηση από Covid-19¹ (συμπεριλαμβανομένων των μεταλλάξεων). Όλα είναι πειραματικά, προσωρινώς αδειοδοτημένα και η αποτελεσματικότητα τους εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων, όπως: τον τύπο του εμβολίου, τον κατασκευαστή, τους υποδοχείς ACE2 κάθε ανθρώπου, την ηλικία, το φύλο, την μετάλλαξη του ιού με την οποία θα έρθει σε επαφή κλπ.
  • Βρισκόμαστε επισήμως στην Τέταρτη Φάση της πειραματικής δοκιμής τους: Μαζικός εμβολιασμός γενικού πληθυσμού². Ενώ η Τρίτη, αντί για δύο χρόνια (που επιτάσσει το πρωτόκολλο), κράτησε μόνο 3 μήνες!
  • Οι δηλωμένοι θάνατοι απ’ τα εμβόλια ξεπέρασαν σε ποσοστό τους θανάτους από COVID-19 στον υγιή πληθυσμό! 0,0017% έναντι 0,0009%! Ενώ υπάρχουν χώρες όπως η Νορβηγία οπού το ποσοστό των θανάτων έφτασε το 0,08%!¹⁰
  • Οι δηλωμένες περιπτώσεις παρενεργειών από τα εμβόλια στην Ευρώπη έφτασαν τις 628.586! Στην Ελλάδα, οι περιπτώσεις παρενεργειών, μέχρι και τις 26/6, ανέρχονται στις 3.594, δηλαδή 0,07%. Ενώ το 89% των περιπτώσεων αφορά το εμβόλιο της Pfizer⁴.
  • Τα υπάρχοντα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά ενάντια στις νέες μεταλλάξεις του ιού⁵! Αναλόγως την μετάλλαξη μειώνεται και η αποτελεσματικότητα τους. Ενώ έχει αποδειχθεί πως οι μεταλλάξεις Beta (αφρικανική) και Delta (ινδική) διαφεύγουν απ’ τα αντισώματα των εμβολιασμένων.
  • Οι εμβολιασμένοι είναι 8 φορές πιο πιθανό να κολλήσουν την αφρικανική μετάλλαξη (Beta) και 16 φορές την βρετανική (Alpha) σε σχέση με του μη εμβολιασμένους⁶!
  • Η πλειοψηφία όσων έχουν μολυνθεί από τη μετάλλαξη Delta στο Ισραήλ είναι εμβολιασμένοι!⁷
  • Η πλειοψηφία των νεκρών από την μετάλλαξη Delta στην Αγγλία, σήμερα, είναι εμβολιασμένοι! Το 60% με τουλάχιστον μία δόση και το 43% και με τις δύο!⁸ Πεθαίνουν κατά 8,6 φορές περισσότερο απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι!

  • Τα εμβόλια δεν σταματούν την μετάδοση του ιού στους εμβολιασμένους. Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν αποδεδειγμένα τον ιό⁹, εφόσον έρθουν σε επαφή μαζί του και μάλιστα σε υπερπολλαπλάσια ποσοστά. Έως και 16 φορές περισσότερο!
  • Όλα τα εμβόλια, ιδίως τα mRNA, έχουν μια πληθώρα πολύ σοβαρών παρενεργειών και σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλούν μόνιμες βλάβες στον οργανισμό (βλάβες σε όργανα, αυτοάνοσα νοσήματα, θρομβώσεις, φλεγμονές κλπ.). Η πλειοψηφία των παρενεργειών εμφανίζονται μετά την δεύτερη δόση (και έρχεται και τρίτη), ενώ σε ποσοστό 90% με τα mRNA έμβολια (Pfizer/Moderna).
  • Οι καταγεγραμμένες/δηλωμένες, μέχρι στιγμής, σοβαρές παρενέργειες από τα mRNA εμβόλια είναι μεταξύ άλλων: Θάνατος σε ποσοστό 0,008%, Αλλεργικές αντιδράσεις σε ποσοστό 2.1%, Παράλυση προσώπου σε ποσοστό 0,6%, Διόγκωση λεμφαδένων (λαιμός, μασχάλη) σε ποσοστό 12%, Μυοκαρδίτιδα/Περικαρδίτιδα (φλεγμονή στην καρδιά) σε ποσοστό 0,3%, Θρομβοπενία/Θρομβοπενική Πορφύρα (ΑΠΘ), Αποβολή σε ποσοστό 12,6 (!), εξαιρετικά αιματηρές περίοδοι στις γυναίκες. Επίσης, έχει παρατηρηθεί η γέννηση Αυτοάνοσων Νοσημάτων ή η αναζωπύρωση τους σε άτομα που ήδη έχουν. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου έχει αναπτυχθεί μέχρι και Έρπητας Ζωστήρας σε άτομα με Αυτοάνοσες Ρευματικές Παθήσεις.¹⁰
  • Έχει διαπιστωθεί πως η πρωτεΐνη ακίδα (spike protein), η γνωστή «κορώνα» που δίνει το όνομα της στον ιό, είναι μια τοξίνη που μετά τον εμβολιασμό με mRNA εμβόλιο κυκλοφορεί στο αίμα έως και ένα μήνα διαπερνώντας όργανα, όπως: σπλήνα, συκώτι, μυελός των οστών, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση της να εντοπίζεται στις ωοθήκες.¹¹ Μένει να διαπιστωθεί αν η συγκέντρωση της πρωτεΐνης αυτής στις ωοθήκες εξωθεί τον οργανισμό στην καταπολέμηση της δημιουργώντας βλάβες ή καταστρέφοντας τον ιστό με πιθανές επιπτώσεις στην γονιμότητα ή (και) την κύηση.
  • Οι καταγεγραμμένες/δηλωμένες, μέχρι στιγμής, σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια τροποποιημένου αδενοϊού χιμπατζή (AstraZeneca/J&J) είναι μεταξύ άλλων: Θάνατος σε ποσοστό 0,004%, Θρόμβωση/Θρομβοπενία σε ποσοστό 3% με ποσοστό θνησιμότητας 18% (!), Αναφυλαξία, Σύνδρομο Guillain-Barré, CLS κ.α.³⁰
  • Η πλειοψηφία των παρενεργειών και των θανάτων απ’ τα εμβόλια δεν δηλώνεται στα συστήματα VAERS και EudraVigilance. Ο κόσμος, όχι μόνο αγνοεί πλήρως την ύπαρξη της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής πλατφόρμας του ΕΜΑ για την δήλωση παρενεργειών και θανάτων απ’ τα εμβόλια, αλλά επικρατεί και η λογική της αποσιώπησης «για να μην τρομοκρατηθεί ο κόσμος!». Εκτός αυτού απαιτείται πολύ τρέξιμο, πολλά χαρτιά, πολλές υπογραφές και γραφειοκρατία για να επιβεβαιωθεί και να γίνει αποδεκτή η όποια δήλωση στην πλατφόρμα.²⁹
  • Στις ηλικίες 60+ οι παρενέργειες των εμβολίων είναι σχεδόν ανύπαρκτες για τον απλούστατο λόγο ότι δεν τους πιάνουν στον ίδιο βαθμό. Τα νέα εμβόλια δεν περιέχουν έτοιμα αντισώματα παρά εξωθούν τον οργανισμό στην παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδα. Οι μεγάλοι άνθρωποι έχουν μειωμένη ικανότητα πρωτεϊνοσύνθεσης, όπως και γενικότερα ιδιαίτερα μειωμένη ανοσοαπόκριση. Όσο πιο νέος είναι, λοιπόν, ο οργανισμός τόσο μεγαλύτερη αναβολική ικανότητα έχει και τόσες μεγαλύτερες πιθανότητες εκδήλωσης παρενεργειών¹².
  • Τα εμβόλια εξωθούν τους ιούς σε νέες μεταλλάξεις. Ξέχωρα απ’ τη φυσική και αναμενόμενη μετάλλαξη τους στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό¹³. Γι’ αυτό και βάλλουν σε μεγαλύτερα ποσοστά τους εμβολιασμένους. Εξελίσσονται εναντίον τους!
  • Ο κορονοϊός δεν θα εξαλειφθεί ποτέ. Θα υπάρχει για πάντα¹⁴!
  • Ανά 8μηνο ή χρόνο θα απαιτείται ο εκ νέου εμβολιασμός όλων¹⁵! Ήδη γίνεται επίσημα λόγος για τρίτη δόση.
  • Οι ετήσιοι εμβολιασμοί καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα! Όσο λαμβάνει κάποιος εξωγενώς αντισώματα, τόσο λιγότερο ανταποκρίνεται ο οργανισμός του σε αυτά. Τόσο λιγότερο απορροφά τις νέες πληροφορίες για να χτίσει άμυνες ενάντια στις νέες μεταλλάξεις¹⁶.
  • Όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο έχουν αποδεδειγμένα, πλέον, χαμηλότερη ανοσοαπόκριση στις νέες μεταλλάξεις απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι!⁸ Είναι αυταπόδεικτο απ’ τη στιγμή που οι εμβολιασμένοι αποτελούν την πλειοψηφία των κρουσμάτων και των νεκρών των νέων μεταλλάξεων στις χώρες με τους περισσότερους εμβολιασμούς (Αγγλία, Ισραήλ κλπ.).
  • Το αν θα κολλήσει ή το πόσο βαριά θα νοσήσει κάποιος από κορονοϊό εξαρτάται απ’ τους υποδοχείς ACE2 που έχει. Στους ευρωπαίους το ποσοστό επικινδυνότητας ανέρχεται στο 55%, ενώ στους Ασιάτες είναι 96-99%. Γι’ αυτό εκεί κολλούσαν όλοι, ενώ εδώ ακόμα και ενδοοικογενειακά μόνο το 1/3.¹⁷
  • Το 1/3 του πληθυσμού έχει φυσική ανοσία στον κορονοϊό¹⁸! Ιδιαιτέρως τα παιδιά!
  • Το 89-100% όσων έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό (είτε νόσησαν, είτε όχι) έχουν αναπτύξει μονοκλωνικά αντισώματα¹⁹.
  • Έρευνες αποδεικνύουν πως όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό δεν χρειάζεται να κάνουν το εμβόλιο²⁰.
  • Η μετάλλαξη Delta είναι δύο φορές πιο μεταδοτική, όμως εφτά φορές λιγότερο θανατηφόρα!²¹Ακολουθεί τη φυσική εξέλιξη των ιών, να γίνονται πιο μεταδοτικοί, αλλά ταυτόχρονα να εξασθενούν.
  • Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων από κορονοϊό είναι 1,4%.
  • Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι 0,7%.
  • Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων σε ηλικίες κάτω των 60 ετών είναι 0,3%.
  • Εξ αυτών, το ποσοστό που πεθαίνει χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι επίσης 0,3%, δηλαδή το 0,0009% του συνόλου²². Ενώ το ποσοστό θανάτων στα παιδιά κάτω των 10 ετών είναι μηδενικό.
  • Ο ιός βάλλει σε υπερπολλαπλάσια ποσοστά τους ξένους. Η συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων, των νοσηλευομένων και των νεκρών στην Αμερική και στην Αγγλία είναι αλλόφυλοι. Στην Αμερική μόνο το 19% είναι Λευκοί, ενώ στην Αγγλία μόνο το 17%, τη στιγμή που και στις δύο χώρες αποτελούν το 75% του πληθυσμού!²³
  • Το 78% των ανθρώπων που νοσηλεύονται από κορονοϊό είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι, ενώ το 70% των κρουσμάτων είναι άντρες²⁴.
  • Τα εμβόλια, στα προηγούμενα στάδια της δοκιμής τους, δοκιμάστηκαν μόνο σε υγιείς ανθρώπους. Κατά συνέπεια δεν υπάρχουν δεδομένα για πιθανές παρενέργειες σε εγκύους, καρκινοπαθείς, πάσχοντες από αυτοάνοσα νοσήματα, διαβητικούς και ένα σωρό άλλες κατηγορίες ευπαθών ομάδων.²⁵
  • Η τεχνολογία CRISPR (Cas9) μέσω της οποίας αναπτύχθηκαν τα νέα mRNA εμβόλια υπάρχει εδώ και περίπου 20 χρόνια²⁶. Μέσω αυτής αναπτύσσονται μεταλλαγμένοι σπόροι (GMO), φυτά, ενώ έχουν δημιουργηθεί εργαστηριακά μέχρι και μεταλλαγμένα ζώα πχ. ποντίκια που δεν κολλούν ορισμένες λοιμώδεις ασθένειες ή ακόμα και σκυλιά που φωσφορίζουν στο σκοτάδι (κι όμως). Ουδέποτε, όμως, είχε πάρει την οποιαδήποτε έγκριση για χρήση σε ζώα ή ανθρώπους λόγω των άγνωστων μακροπρόθεσμων παρενεργειών (πχ. εκδήλωση καρκίνων ή αυτοάνοσων νοσημάτων) και των βέβαιων επιπτώσεων που θα έχουν στη Φύση και στην τροφική αλυσίδα οι όποιες μαζικές γενετικές αλλοιώσεις. Παρ’ όλα αυτά, χάριν στη πανδημία η τεχνολογία αυτή απελευθερώθηκε και ήδη ετοιμάζονται νέα mRNA εμβόλια ενάντια σε κάθε γνωστό ιό: Ebola, HIV, HPV, H1N1, Ηπατίτιδα κλπ.²⁷
  • Υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες κατά της COVID-19 και τέσσερα πλήρως αδειοδοτημένα φάρμακα! Υπάρχει η ενέσιμη θεραπεία Ρεμδεσιβίρης που μειώνει αποδεδειγμένα τις μέρες νοσηλείας, πλήρως εγκεκριμένη θεραπεία (κοκτέιλ) μονοκλωνικών αντισωμάτων, όπως και θεραπεία με Τ λεμφοκύτταρα που ανέπτυξαν Έλληνες γιατροί, με τους νοσούντες να παίρνουν εξιτήριο μέσα σε λίγα 24ωρα!²⁸
  • Τα αλλεπάλληλα lockdown προκάλεσαν ψυχολογικά προβλήματα (άγχος, στρες, κατάθλιψη, τάσεις αυτοκτονίας κλπ.) σ’ ένα τουλάχιστον 50% του παγκόσμιου πληθυσμού. Υπολογίζεται ότι μακροπρόθεσμα τα θύματα θα ξεπεράσουν κατά πολύ εκείνα του κορονοϊού!²²

Εύκολα διαπιστώνει κανείς πόσα διακυβεύονται κάνοντας το εμβόλιο, ιδίως αν είναι mRNA. Ουδείς γνωρίζει, ουδείς παίρνει θέση, ουδείς εγγυάται για τις μακροχρόνιες παρενέργειες του. Για το τι θα συμβεί σε μερικούς μήνες ή χρόνια και δη μετά τους αλλεπάλληλους εμβολιασμούς που σκοπεύουν να κάνουν. Όλοι εμβολιάζονται υπ’ ευθύνη τους, με τις εταιρείες και το Κράτος να μη φέρουν την παραμικρή ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί. Χρέος τους είναι μόνο η επιβολή και ο αποκλεισμός των «αρνητών». Ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα.

Εύκολα μπορεί να αναλογιστεί κανείς πόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες να πάθει κάτι από τα εμβόλια, παρά απ’ τον κορονοϊό -εφόσον μιλάμε για έναν υγιή άνθρωπο χωρίς σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να εμβολιάζονται παιδιά, άντρες και γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία με πειραματικά εμβόλια εναντίον ενός ιού που έχει απειροελάχιστη επίδραση πάνω τους.

Αν ένας υγιής άνθρωπος, κάτω των 60 ετών, τηρεί τα μέτρα είναι αρκετά δύσκολο να κολλήσει, ενώ αν κολλήσει είναι εξαιρετικά απίθανο να πεθάνει (0.0009%), εν αντιθέσει με το να κάνει εθελοντικά ένα εμβόλιο με τα ανωτέρω ποσοστά παρενεργειών, με ανώτερο ποσοστό θνησιμότητας (0,004% Astrazeneca/J&J, 0,008% Pfizer/Moderna) με υψηλή πιθανότητα θρόμβωσης (3% Astrazeneca), φλεγμονής, μυοκαρδίτιδας (0,3% Pfizer/Moderna) ή εμφάνισης ενός αυτοάνοσου νοσήματος (μακροπρόθεσμα), το οποίο θα τον καθιστά επιπλέον ευάλωτο στις νέες μεταλλάξεις και που θα επιβαρύνει σταδιακά το ανοσοποιητικό του -ιδίως αν είναι τεχνολογίας mRNA.


ΠΗΓΗ-ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates