.

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Ξεκινούν από τις τράπεζες οι πακετιές στα ακίνητα. Η Εurobank πριν λίγες ημέρες έλαβε μη δεσμευτικές οικονομικές προσφορές για ένα χαρτοφυλάκιο real estate με την επωνυμία Petra. Πρόκειται για περίπου 150 ακίνητα, κυρίως εμπορικά -κάποια από αυτά μισθωμένα- που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα. Μιλάμε για μικρά ακίνητα και για αυτό η αξία του χαρτοφυλακίου είναι στα 38 εκατ. Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον με την τράπεζα να δέχεται πέντε μη δεσμευτικές προσφορές, αλλά το σημαντικό είναι ότι μειώθηκαν τα discounts. 

Εκεί που το 2019 οι προσφορές ήταν στο -40%, τώρα κινούνται στο -20%. Με τη συγκεκριμένη συναλλαγή ουσιαστικά ξεκινούν από τις τράπεζες οι προσπάθειες να πουληθούν σε πακέτα τα ακίνητα που έχουν συγκεντρώσει από τους πλειστηριασμούς.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates