.

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ FUNDS: ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ 250.000 ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
TA ΞΕΝΑ FUNDS ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ !!! "ΛΑΘΟΣ" ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!!



Όσο τα ΜΜΕ σε ταϊζουν Λιγναδιάδα, κορωνοϊό και reality, εκείνοι ετοιμάζονται να σου πάρουν τα πάντα....καθώς συνολικά 1.000.000 ακίνητα, το σπίτι, το χωράφι ή επιχείρησή σου θα γίνει χρυσοφόρα μπίζνα στις ορέξεις τους !!!

Όπως μεταδίδει το mononews.gr, 250.000 ακίνητα σύμφωνα με το εκτελεστικό πρόεδρο της doValue θα καταλήξουν μέσω πλειστηριασμών και συναινετικής πώλησης στους servicers, οι οποίοι προτίθενται να «βάλουν μπρος» και τις επενδυτικές τους μηχανές.

Αυτό χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Θεόδωρος Καλαντώνης εκτελεστικός πρόεδρος της doValue Greece μιλώντας χθες στο Fin Forum:

"Mιλάμε για 1.000.000 ακίνητα σε διασφαλίσεις εκ των οποίων τα 250.000 θα καταλήξουν στους servicers προς διαχείριση, ενώ τα υπόλοιπα θα έχουν μια διαφορετική τύχη, καθώς τα δάνεια που «ακουμπούν» στα ακίνητα αυτά θα εισπραχθούν ή θα ρυθμιστούν ή τελικώς θα καταλήξουν στο φορέα που προετοιμάζει το Δημόσιο."

Εσύ Έλληνα δανειολήπτη ακόμα να ξυπνήσεις ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates