.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!! "ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ !!! ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ !!! "

"ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ"
"Μας παίρνουν τηλέφωνα και μας απειλούν με πλειστηριασμούς για τα δάνεια της πρώην ΑΤΕ.... Δεν θα αφήσουμε funds και τράπεζες να πάρουν τα χωράφια μας. Θα γίνει νέο Κιλελέρ" !!!

 

 

Δανειολήπτες αγρότες από την περιοχή της Μεσσήνης, από τους οποίους ζητούνται τεράστια ποσά για το κλείσιμο της οφειλής τους, παρότι έχουν ήδη πληρώσει δύο και τρεις φορές το κεφάλαιο που δανείστηκαν, προειδοποίησαν χθες σε συνάντηση στο Δημαρχείο της Μεσσήνης, ότι αν δεν σκύψει η κυβέρνηση να δώσει πολιτική λύση στο πρόβλημα, η αντίδραση θα είναι μεγάλη. 

 Στο πλευρό τους δήλωσε ότι στέκεται ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι δεν μπορεί σε συνθήκες πανδημίας και κρίσης να απαιτείται με βίαιο τρόπο η άμεση καταβολή των υποχρεώσεών των δανειοληπτών αγροτών. 

 Τη συνάντηση διοργάνωσε ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης, που κάλεσε όλους τους αγρότες να εκδηλώσουν τη συμπαράστασή τους στους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και να είναι σε ετοιμότητα για να αντιδράσουν…

Δείτε τι δηλώνουν οι αγρότες:

 

 

Στο πλευρό των αγροτών ο Δήμαρχος Μεσσήνης:

 

ΑΠΟ ΤΟ

kalamatajournal.gr

1 σχόλιο :

  1. ναπανε ολοι δικαστικα και να αφησουν ολες τις θεωρειες. δεν προκειται να τους ββοηθησει κανενας στην πραξη παρα μονο λογεια. εγω εφθασα εως και αρειο παγο και δικαιωθηκα κερδισα την αγροτικη τραπεα και ξεχρεωσα ενα εκατομμυριο ευρωω. μην φοβαστε μην ειστε κοτες ειστε αγροτες ρεπει να σας φοβουνται αλλα ακολουθητε παντα τους συνδικαλιστες τι να σας κανω? ππαντε στα δικαστηρια. παντελης ορφανιδης 6978174827

    ΑπάντησηΔιαγραφή

SSL Certificates