.

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 06/01/2021


ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ :








του Νίκου Νικολόπουλου
Προέδρου Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

Καλή Χρονιά !!!

Το 2021 ευχόμαστε να είναι χρονιά ανάλογη του 1821. Χρονιά που θα φέρει την απελευθέρωση μας από τα δεσμά του κορονοϊού, καθώς επίσης και την πολυπόθητη εθνική μας κυριαρχία, 200 χρόνια μετά...
Το 2021, διορθώνοντας τα λάθη μας, διαγράφοντας τα ψέματα, απομακρύνοντας τους φόβους και ξαναβρίσκοντας την εθνική και ατομική μας αυτοπεποίθηση. αφήνουμε τα χειρότερα πίσω μας και προχωράμε πιο γοργά, πιο μπροστά...
Το 2021 ας πούμε τα δικά μας «Μολών Λαβέ» και «Στωμεν Καλώς» σε εκείνους που μας θέλουν φτωχούς, φοβισμένους και χωρίς ταυτότητα. Ο προσωρινός θρίαμβος κάποιων εθνομηδενιστών – μαλισταν-θρώπων δεν θα διαρκέσει πολύ. Ίδια θα’ ναι η κατάληξη και αυτών, με των άλλων. Εκείνων που αδιαφόρησαν για το καλό του Λαού και της Πατρίδας.
Το 2021 ας είναι χρονιά νέων αγώνων και δημιουργικών προσπαθειών.

Ας είναι, λοιπόν, πλημμυρισμένο από υγεία, αγάπη, αισιοδοξία, χαρά, ευτυχία και πίστη σ’ αυτά που μπορούμε να κάνουμε.
Και μπορούμε πολλά !!!

Το 2021 ας κινηθούμε πιο γοργά, πιο αποφασιστικά προς τα εμπρός, με τους άξιους, τολμηρούς και ικανούς.

Αν, λοιπόν, το 2021, η κυβέρνηση, συμφωνήσει να παραδώσει την γη, τον αέρα και την θάλασσα της πατρίδας μας, που με ποταμούς αίματος επανέκτησαν οι πρόγονοι μας και, μαζί τους, ακόμη και τα ίδια τα σπίτια μας, ας γνωρίζει ότι, το πολιτικό της τέλος θα είναι παραδειγματικό και ανάλογο με εκείνο όλων των εθνικών μειοδοτών. 

Καμία Μέρκελ και καμία Γερμανία δεν θα μπορέσει να την ξεπλύνει, αφού, το Ταμείο Ανάκαμψης, θα μείνει στην ιστορία ως το Ταμείο Υπόκυψης.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates