.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΡΙΞΕ ΠΡΟΣΤΙΜA ΣE NOVARTIS KAI ROCHE !!!

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΜΙΖΕΣ ΚΤΛ....
Φυσικά, στην Ελληνική Μπανανία ούτε ποτέ έπεσαν πρόστιμα και κυρώσεις στις εταιρείες που μοίραζαν διαχρονικά μίζες αφειδώς, αλλά ούτε ποτέ τιμωρήθηκαν πραγματικά οι μιζαδόροι !!! Γιατί άλλωστε ;;; Τα κορόιδα χρεώνονται και πληρώνουν....



Τι αποκαλύπτει ο lobbystas.gr :


Το συμβούλιο ανταγωνισμού της Τουρκίας δήλωσε ότι επέβαλε πρόστιμα στις τουρκικές μονάδες φαρμακευτικών εταιρειών Novartis και Roche επειδή προσπάθησαν να διαδώσουν ένα πιο ακριβό φάρμακο που χρησιμοποιείται για οφθαλμικές παθήσεις σε σχέση με ένα φθηνότερο.

Η Novartis επιβλήθηκε πρόστιμο 165,46 εκατομμύρια TL (22,35 εκατομμύρια $), ενώ η Roche πρόστιμο 112,97 εκατομμύρια TL, δήλωσε το Συμβούλιο Ανταγωνισμού (RK)

Λέγεται ότι οι δύο εταιρείες παραβίασαν τους κανόνες ανταγωνισμού προωθώντας τη χρήση του Lucentis, ενός φαρμάκου πιο ακριβού από το Altuzan, και τα δύο χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία οφθαλμικών παθήσεων.

Το Lucentis χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του εκφυλισμού της ωχράς κηλίδας που σχετίζεται με την ηλικία. Χρησιμοποιείται επίσης για διαβητική οφθαλμική νόσο και άλλα προβλήματα του αμφιβληστροειδούς.

Εγχύεται στο μάτι για να βοηθήσει στην επιβράδυνση της απώλειας όρασης από αυτές τις ασθένειες. Το Lucentis είναι το εμπορικό σήμα του φαρμάκου, το οποίο ονομάζεται ranibizumab.

Το Altuzan είναι η τουρκική εκδοχή του φαρμάκου Avastin της Roche. Χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία του υγρού εκφυλισμού της ωχράς κηλίδας, της διαβητικής οφθαλμικής νόσου και άλλων προβλημάτων του αμφιβληστροειδούς. Το Avastin είναι το εμπορικό σήμα για το φάρμακο, το οποίο ονομάζεται bevacizumab.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates