.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ !!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ & ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!
Εκείνοι νομοθέτησαν το νέο ΚΠολΔ, τους Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς, τον Κώδικα Δεοντολογίας ΤτΕ, τον Συνεργάσιμο Δανειολήπτη & τους Στρατηγικούς Κακοπληρωτές, τα Funds, τις Εταιρείες Διαχείρισης & τις χαριστικές πωλήσεις Κόκκινων Δανείων, την απαγόρευση της πώλησης των κόκκινων δανείων στους δανειολήπτες, τις Ηλεκτρονικές Πλατφόρμες 1ης Κατοικίας & Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών που χαρίζουν τις περιουσίες των δανειοληπτών στις τράπεζες, την κατάργηση του Νόμου Κατσέλη, την κατάργηση της Προστασίας της 1ης Κατοικίας την 31/12/2019, κλπ ... κλπ ....



Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση μεθοδεύει εν κρυπτώ 35.000 πλειστηριασμούς α΄κατοικίας


Δεκάδες χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι έχουν κάνει αίτηση υπαγωγής στον νόμο Κατσέλη (νόμος 3869/2010)και προστατεύονται παρότι η υπόθεσή τους δεν έχει ακόμη εκδικαστεί, κινδυνεύουν σε λίγες μέρες χωρίς καμία ευθύνη τους να χάσουν την προστασία της πρώτης κατοικίας τους και να οδηγηθούν σε πλειστηριασμούς, με σαφή μεθόδευση της κυβέρνησης, κατ’ απαίτηση των τραπεζών", υπογραμμίζει, σε δήλωση της, η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

Παράλληλα, σημειώνει: "Η κυβέρνηση έδωσε μια ασφυκτική προθεσμία στους πολίτες να υποβάλουν εκ νέου αιτήσεις σε πλατφόρμα με σειρά δικαιολογητικών, που θα έπρεπε να συγκεντρώσουν από τις δημόσιες υπηρεσίες που υπολειτουργούν εν μέσω λοκ-ντάουν, πράγμα αντικειμενικά αδύνατο. Το αποτέλεσμα είναι ότι σε 3 ημέρες η προθεσμία λήγει, και από τους 40.000 ανθρώπους έχουν κατορθώσει να υποβάλουν οριστικές αιτήσεις μόλις 4.400.

Η κυβέρνηση εν πλήρει συνειδήσει επιλέγει μετά τις 15 Ιανουαρίου να οδηγήσει πάνω από 35.000 πολίτες και νοικοκυριά εκτός προστασίας, με αποτέλεσμα αυτομάτως τα σπίτια τους να μπορούν να πλειστηριαστούν.

Μετά τον νέο πτωχευτικό που οδηγεί σε γενικευμένη πτώχευση το σύνολο των πολιτών που οφείλουν, η κυβέρνηση επιχειρεί εν κρυπτώ να πετάξει εκτός προστασίας και όσους πολίτες είχαν προσφύγει στον νόμο Κατσέλη.Απαιτούμε τώρα να μπει τέλος στην απαράδεκτη αυτή κυβερνητική μεθόδευση που απειλεί περισσότερες από 35.000 κύριες κατοικίες πολιτών", καταλήγει η κ. Αχτσιόγλου.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates