.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 24/12/2020

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ :






Εγγυητές Δανείων & Πιστωτικών Καρτών : Τα μεγάλα Θύματα του νέου Πτωχευτικού Νόμου !!!

του Νίκου Νικολόπουλου
Προέδρου Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

Σ υνεχίζοντας το «αφιέρωμά» μας στον Πτωχευτικό Νόμο Σταϊκούρα-Σκυλακάκη, σήμερα θα ασχοληθούμε με μια πολύ σημαντική παράμετρο, παραγνωρισμένη στην συζήτηση για τις καταστροφικές επιπτώσεις στην ζωή των οφειλετών. Σήμερα θα ασχοληθούμε με αυτούς που το καταδικαστέο σφάλμα τους είναι ότι στάθηκαν δίπλα στους δικούς τους ανθρώπους, τους εμπιστεύτηκαν και τους στήριξαν έμπρακτα στην προσπάθειά τους να κερδίσουν μια αξιοπρεπή ζωή. 

Ο λόγος για τους ΕΓΓΥΗΤΕΣ. Τους γονείς, τους συντρόφους, τους συγγενείς και τους φίλους των Δανειοληπτών, οφειλετών και συνοφειλετών. 

Το Ελληνικό Κράτος έχει εξασφαλίσει τσάμπα την Κοινωνική Ειρήνη.

Πέρασαν δέκα χρόνια πρωτοφανούς κρίσης, είχαμε εκατομμύρια άνεργους οικογενειάρχες, εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους χωρίς κανένα εισόδημα, χωρίς φαγητό για τα παιδιά τους και, όμως, δεν υπήρξε καμία κοινωνική αναταραχή. Η χώρα πέρασε την δεκαετία σε κατάσταση κοινωνικής ηρεμίας.

Πως, όμως, συνέβη αυτό;

Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός : Η Αγία Ελληνική Οικογένεια. Όχι η γνωστή. Μιλάω για τις κανονικές.

Υπήρχε η σύνταξη του παππού και της γιαγιάς, που κόψανε τα φάρμακά τους για να συντηρούν τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Αυτοί οι ίδιοι είναι και οι εγγυητές των δανείων των παιδιών και εγγονών. Και το ίδιο το Ελληνικό κράτος που βάσισε σε αυτούς την διατήρηση της κοινωνικής του ειρήνης, πατάει επάνω τους και τους ρίχνει στα σαγόνια των αδηφάγων Funds, των Εταιρειών Ειδικού Σκοπού, των Εισπρακτικών και των Τραπεζών.

Τι επιφυλάσσουν Σταϊκούρας και Σκυλακάκης στους Εγγυητές, με τον Πτωχευτικό τους Νόμο;
Απλούστατα …. τα χειρότερα !!!









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates