.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

BLOOMBERG: ΝΕΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΤΗΣ VISA ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ ΣΕ BITCOIN !!!

 



Η Visa Inc. ξεκίνησε συνεργασία με την start up BlockFi προκειμένου να προσφέρει μία πιστωτική κάρτα που δίνει Bitcoin ως ανταμοιβή για τις αγορές, αντί για αεροπορικά μίλια ή μετρητά.

Οι χρήστες της πιστωτικής κάρτας Bitcoin Rewards θα λαμβάνουν το 1,5% των αγορών τους στο πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα του κόσμου και ένα εφάπαξ ποσό 250 δολαρίων σε κρυπτονομίσματα εάν ξοδέψουν περισσότερα από 3.000 δολάρια κατά τους πρώτους τρεις μήνες, δήλωσε η BlockFi. Η κάρτα, η οποία έχει ετήσια συνδρομή 200 δολάρια, θα εκδοθεί από την Evolve Bank & Trust.

Η σταδιακή καθολική αποδοχή του Bitcoin αποτυπώθηκε νωρίτερα φέτος και σε μία άλλη κίνηση της Visa, η οποία αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με την start up Fold προκειμένου να προσφέρει μία χρεωστική κάρτα που δίνει ανταμοιβές σε κρυπτονομίσματα.

Η νέα συνεργασία αποτελεί ένα ακόμη βήμα αποδοχής του Bitcoin από τον κολοσσό των πιστωτικών καρτών. Μόλις πριν από δύο χρόνια είχε ξεκινήσει δημόσια διαμάχη με την Coinbase Inc. σχετικά με αγορές που είχαν πραγματοποιηθεί με τις κάρτες της. Στη συνέχεια, τον Φεβρουάριο, οι Coinbase και Visa ανακοίνωσαν τη δημιουργία της Coinbase Card, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ξοδεύουν Bitcoin χρησιμοποιώντας τη χρεωστική κάρτα Visa.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε πιστωτικές κάρτες στα προϊόντα μας και επεκτείνουμε την προσβασιμότητα του Bitcoin σε ένα ευρύτερο σύνολο καταναλωτών», δήλωσε ο Zac Prince, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της BlockFi. Η εταιρεία ελπίζει να διαθέσει την κάρτα στην αγορά στις αρχές του 2021.

Το Bitcoin έχει καταγράψει θεαματικά κέρδη άνω του 160% φέτος, πυροδοτώντας συζήτηση σχετικά με το αν το ράλι αποτυπώνει την πραγματική αξία του ψηφιακού νομίσματος ή είναι απλώς μία ακόμη φούσκα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates