.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

ΤΑ FUNDS ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα για την περίπτωση πλειστηριασμού της πρώτης και της δεύτερης κατοικίας συνταξιούχου.

Σύμφωνα με την δικηγόρο, το δάνειο πουλήθηκε στα funds σε εξευτελιστική τιμή σε σχέση με την οφειλή.

Ειδικότερα, πρόκειται για δάνειο αρχικής αξίας 100.000 ευρώ, το οποίοι δεν μπορούσε να αποπληρωθεί λόγω μείωσης της σύνταξης και για το οποίο δεν έγινε ρύθμιση. Λόγω των τόκων η οφειλή ανήλθε στις 120.000 ευρώ με αποτέλεσμα δύο μικρά σπίτια να βγουν σε πλειστηριασμό.

Η πρώτη κατοικία ήταν αξίας 75.000 ευρώ και η δεύτερη 65.000 ευρώ. Η δόση του δανείου ήταν περίπου 500 ευρώ όσο και η σύνταξη της γυναίκας.

Χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, με μία απλή επιστολή το δάνειο λύθηκε και τα funds ζήτησαν όχι μόνο την οφειλή των 76.000 ευρώ, αλλά και 34.000 ευρώ από τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα.

«Τα κέρδη αυτά είναι υπερβολικά», τόνισε η κυρία Νούκα και αναρωτήθηκε πότε θα σταματήσει αυτή η κατάσταση. «Πήραν δύο λαϊκές κατοικίες και δεν υπάρχει πρόνοια για τίποτα», συμπλήρωσε.

«Δεν έχουμε τις τράπεζες απέναντι αλλά τα funds, τα οποία με άκρως απειλητικές πολιτικές παίρνουν τις πρώτες κατοικίες των ανθρώπων», κατέληξε.



 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates