.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕ "ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ" !!!

 



Τι γράφει το dikaiologitika.gr :


Επώνυμοι και ισχυροί άνθρωποι του επιχειρηματικού και πολιτικού χώρου θα ακούσουν το ηλεκτρονικό σφυρί να χτυπάει τις επόμενες ημέρες, καθώς δεν απέδωσαν, για τράπεζες και Servicers, άλλες προσπάθειες ρύθμισης των οφειλών τους.

Και προφανώς τα προβλήματα προϋπήρχαν του κορονοϊου. Σήμερα, λοιπόν, βγαίνει στο σφυρί, με τιμή πρώτης προσφοράς 182.700 ευρώ, οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο έκτασης 812 τ.μ. στα Καλύβια Αττικής, που ανήκει στην σύζυγό του μακαρίτη Γεράσιμου Αγούδημου, Ανθή - Μαρίνα Κωσταρά. Επισπεύδουσα είναι η DoValue Greece.

Ενάμισι χρόνο μετά την κατάρρευση της πάλαι ποτέ ισχυρής εταιρείας ρούχων Raxevsky, της οικογένειας Μαρτζούχου, βγαίνει σε πλειστηριασμό σπίτι στο Καστρί, την επικαρπεία του οποίου έχει ο Γιώργος Μαρτζούχος και την ψιλή κυριότητα ο γιός του Αχιλλέας. Τιμή πρώτης προσφοράς 900.000 ευρώ και επισπεύδουσα η Αlpha Bank.

Σύμφωνα με το Fnb Daily, για αύριο είναι προγραμματισμένος - για μια ακόμα φορά - και ο πλειστηριασμός του γραφείου γνωστού ποινικολόγου στο Κολωνάκι, με τιμή πρώτης προσφοράς τις 575.000 ευρώ και επισπεύδουσα και πάλι την Alpha Βank.

Η ΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΣΥΜΗ

Για ποσό οφειλής 2.577.960 ευρώ η Alpha Bank βγάζει σε πλειστηριασμό ακίνητο της Χρυσής Βαρδινογιάννη στη Σύμη, με τιμή πρώτης προσφοράς της 210.000 ευρώ. Πρόκειται για διώροφη οικία αποτελούμενη από:
• ισόγειο εμβαδού 48 τ.μ.
• πρώτο υπέρ το ισόγειο όροφο 48 τ.μ.
• στέρνα ισογείου εμβαδού 22,95 τ.μ.
• αυλή ορόφου 22,95 τ.μ.

Η οικία είναι κτισμένη σε οικόπεδο, που βρίσκεται στο Δήμο Σύμης και στη θέση Αμπούτσι ή Γυμνάσιο και έχει συνολικό εμβαδόν 309,15 τ.μ.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΤΣΟΥ

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, δύο ακίνητα συνολικής επιφάνειας 140 τμ. του Γιώργου Κύρτσου στο Κολωνάκι βγαίνουν στο σφυρί, με τιμή πρώτης προσφοράς τις 70.875 ευρώ και 214.000 ευρώ. Και πάλι επισπεύδουσα η Alpha Bank. O ευρωβουλευτής της Ν.Δ είχε δηλώσει το περασμένο Αύγουστο ότι με τον πλειστηριασμό των ακινήτων του, τα οποία κληρονόμησε το 1955 από τον πατέρα του, ρυθμίζονται τα χρέη του, τα οποία δημιουργήθηκαν κυρίως από τη City Press.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates