.

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" ΣΤΟ "ΣΑΣ ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ" !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Απίστευτος ο πολιτικός κυνισμός της κυβέρνησης. Την ίδια μέρα που ο πρωθυπουργός απηύθυνε μήνυμα από την τηλεόραση στο οποίο ανακοίνωνε, μεταξύ άλλων, απαγόρευση κυκλοφορίας, οι υπουργοί του κατέθεταν σειρά προκλητικών τροπολογιών για τα νοικοκυριά που βλέπουν τις τράπεζες και τα ξένα funds να αρπάζουν τα σπίτια και τις καταθέσεις τους, Συγκεκριμένα, οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, κατέθεσαν την Πέμπτη 78 αναδιατυπώσεις και προσθήκες της τελευταίας στιγμής (και της τελευταίας αρπαχτής) στο αντιδραστικό νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις οφειλών και πλαίσιο δεύτερης ευκαιρίας», που αφήνει την πρώτη κατοικία στο έλεος των τραπεζών. 

Πρόκειται για ένα άθλιο νομοσχέδιο που μετατρέπει τους ιδιοκτήτες σε… ενοικιαστές στο ίδιο τους το σπίτι με πολύ χειρότερους όρους και αβέβαιο μέλλον!

Αδύνατον να παραβλέψουμε την απύθμενη υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσε και πρόταση μομφής κατά Σταϊκούρα. Ο Α. Τσίπρας εκλέχτηκε το 2015 με την υπόσχεση ότι θα δώσει λύση στα κόκκινα δάνεια προς όφελος των νοικοκυριών –με το κίνημα να απαιτεί «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»– και κατέληξε να αυστηροποιεί το πλαίσιο σύμφωνα με τις απάνθρωπες οδηγίες των τραπεζιτών. Η παύση προστασίας της πρώτης κατοικίας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ΕΕ, έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ όπως και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για να γίνουν χιλιάδες.

Η αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του πτωχευτικού νόμου κινείται σε επίπεδο μικροκομματικής εκμετάλλευσης. Είναι ανάγκη το κίνημα κατά των πλειστηριασμών να δυναμώσει και να μετατραπεί σε ορμητικό τσουνάμι. Ας μην περιμένουμε να μας πάρουν τα σπίτια.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates