.

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

"ΟΡΓΙΑ" ΤΩΝ FUNDS ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




2 σχόλια :

  1. Κύριοι έχετε απόλυτο δίκιο σ' αυτά που αναφέρεστε.Η συμπεριφορά τους έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο επιθετικότητας και αναλγησίας, αυτοί δεν ειναι άνθρωποι! Οι καταγγελίες των δανειοληπτών δεν σταματούν να κατακλύζουν την ιστοσελίδα μας και δεν θα πάψει ο λαός να μετρά τα θύματα του αν κάποιοι δεν τους σταματήσουν! Μιλάμε για οργανωμένο οικονομικό έγκλημα κατά τα πρότυπα της ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ! Για αδίστακτους και παραβατικούς δήθεν επιχειρηματίες που πρέπει να καθίσουν όλοι στο σκαμνί, αφαιρώντας τους όλα τα δικαιώματα και προνόμια που τους έχουν δοθεί και από τις δυο τελευταίες κυβερνήσεις,πριν ειναι αργά για τον λαό, την οικονομία και τη χώρα! Αν δεν συμβεί αυτό,θα ζήσουμε στιγμές που κανείς σ' αυτόν τον τόπο δεν θα 'θελε να ζήσει!!! Είναι η μόνη λύση και προς αυτή πρέπει να στοχεύσει σύσσωμος ο ελληνικός λαός γιατι μιλάμε πραγματικά για ένα επερχόμενο ολοκαύτωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι,σας έστειλα ένα σχόλιο, γιατι δεν το αναρτήσατε; Παρακαλώ ενημερώστε με γιατι αν αυτό έγινε συνειδητά πρέπει να το γνωρίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

SSL Certificates