.

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Ο ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΠΕΡΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ;;;

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΟ Νο1 ΜΟΝΙΜΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Την ίδια ώρα που η "καραμέλα" περί στρατηγικών κακοπληρωτών και κουλτούρας πληρωμών συνεχίζει να κυκλοφορεί στα στόματα κυβερνητικών αξιωματούχων και τραπεζιτών....με τα εισοδήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας νοικοκυριών+επιχειρήσεων να είναι στο ναδίρ μετά από 10 χρόνια μνημόνια και με εν εξελίξει την κρίση του κορωνοϊού !!!




Στα 1,847 δισ. ευρώ ανήλθαν οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις της Γενικής Κυβέρνησης για τον μήνα Ιούνιο, καταγράφοντας αύξηση κατά 83 εκατ. ευρώ από τον προηγούμενο μήνα.

Σημειώνεται πως τον Μάιο, οι συνολικές οφειλές των υπουργείων, νοσοκομείων, ασφαλιστικών ταμείων, ΟΤΑ και άλλων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου ανέρχονταν στα 1,764 δισ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, αύξηση κατά 160 εκατ. ευρώ παρουσίασαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες, καθώς από τα 2,26 δισ. στο τέλος Μαΐου ανέβηκαν στα 2,42 δισ. ευρώ.

Επίσης, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, αυξήθηκαν τόσο οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις των νοσοκομείων (756 εκατ. ευρώ από 662 εκατ.), όσο και οι εκκρεμείς επιστροφές φόρου (576 εκατ. ευρώ από 498 εκατ.).

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates