.

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

ΣΚΑΝΔΑΛΟ FOLLI FOLLIE: ΚΑΛΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΥΣ & ΑΚΟΜΗ 27 ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ !!!

ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ....
Την ίδια ώρα στην Γερμανία με το σκάνδαλο Wirecard όλα έγιναν σε χρόνο ντετε !!! Εν ολίγοις είμαστε χώρα για κλάματα...




Στις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να απολογηθούν στην 35η τακτική ανακρίτρια, η οποία διενεργεί τη δικαστική έρευνα για το σκάνδαλο της Folli Follie, τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου που αντιμετωπίζουν σειρά αδικημάτων σε βαθμό κακουργήματος.

Χθες Δευτέρα ο ιδρυτής της εταιρείας Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγος του Καίτη και ο γιος τους Τζώρτζης Κουτσολιούτσος εμφανίστηκαν ενώπιον της ανακρίτριας, καθώς έλαβαν κλήση για απολογία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν επί της δικογραφίας και να προετοιμάσουν τις υπερασπιστικές τους θέσεις. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακρίτρια τους έδωσε προθεσμία για τις 4 Σεπτεμβρίου.

Με βάση την ασκηθείσα για την υπόθεση ποινική δίωξη οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος κατηγορούνται για πέντε κακουργήματα και συγκεκριμένα για απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος), χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία.

Η Καίτη Κουτσολιούτσου θα απολογηθεί για τρία κακουργήματα και ειδικότερα για απάτη, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και χειραγώγηση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κλήσεις έλαβαν και άλλοι 27 κατηγορούμενοι στην υπόθεση, οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμίες και αναμένεται να αρχίσουν να απολογούνται στα τέλη Αυγούστου.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των κατηγορουμένων στην υπόθεση αυξήθηκε καθώς κατά τη διάρκεια της ανάκρισης προέκυψε η ποινική εμπλοκή περισσότερων προσώπων από αυτά που είχαν διωχθεί αρχικά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Δύο εκ των κατηγορουμένων, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν ακόμα ανταποκριθεί στην κλήση της ανακρίτριας και έτσι δεν αποκλείεται, αν δεν εμφανιστούν, να εκδοθούν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates