.

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΑΡΑΚΗ !!! ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ NOVARTIS ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ....
H Novartis AG καλείται να καταβάλει συνολικά 345.000.000 $ για αθέμιτες πρακτικές στην Ελλάδα – Ν. Κορέα – Βιετνάμ. Με τα 310.000.000 $ αφορούν στις αθέμιτες πρακτικές της Novartis Hellas !!!





Διαβάστε το Δελτίου Τύπου του δικηγορικού γραφείου του Παύλου Σαράκη:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS



To Δικηγορικό Γραφείο μας ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι επετεύχθη εξωδικαστικός συμβιβασμός μεταξύ της πολυεθνικής φαρμακοβιομηχανίας Νovartis και των Αμερικανικών Αρχών (Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς – Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ). H Novartis AG καλείται να καταβάλει συνολικά 345.000.000 $ για αθέμιτες πρακτικές στην Ελλάδα – Ν. Κορέα – Βιετνάμ. Ένα από τα μεγαλύτερα πρόστιμα που επεβλήθησαν βάσει του Ομοσπονδιακού νόμου FCPA για αθέμιτες πρακτικές εταιρείας εκτός ΗΠΑ. Τα 310.000.000 $ αφορούν στις αθέμιτες πρακτικές της Novartis Hellas. (Το υπόλοιπο πρόστιμο αφορά Ν. Κορέα – Βιετνάμ).

Το Δικηγορικό Γραφείο μας με αυτή την εξέλιξη αισθάνεται πλήρη δικαίωση για τον τιτάνιο αγώνα που έδωσε ενώπιον της Αμερικανικής Δικαιοσύνης για τις αθέμιτες πρακτικές της Novartis στην πατρίδα μας. Είναι μια μεγάλη νίκη υπέρ της διαφάνειας και κατά της διαφθοράς. Την αφιερώνουμε σε όλους τους Έλληνες πολίτες που πλήρωσαν ακριβά την διαφθορά στο χώρο της υγείας στην πατρίδα μας και βλέπουν τους ενόχους να κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι και να προκαλούν την λογική και την Δικαιοσύνη.


Σας επισυνάπτουμε τα link με τις αποφάσεις των SEC - DoJ:

https://www.sec.gov/litigation/admin/2020/34-89149.pdf

https://www.justice.gov/usao-nj/press-release/file/1289826/download


Αθήνα, 25/06/2020

ΠΑΥΛΟΣ Κ. ΣΑΡΑΚΗΣ

Δικηγόρος/Ποινικολόγος

Η δικηγορική ομάδα Σαράκη μετά τη νίκη στην υπόθεση Novartis


Ο Παύλος Σαράκης ήταν ο δικηγόρος των δύο προστατευόμενων Ελλήνων μαρτύρων της έρευνας των αμερικανικών αρχών για την υπόθεση της Novartis.
Μετά τη χθεσινή εξέλιξη σε ανακοίνωση του αναφέρει πως αυτή αποτελεί δικαίωση του «τιτάνιου αγώνα» που έδωσε το γραφείο του ενώπιον της Αμερικανικής Δικαιοσύνης «για τις αθέμιτες πρακτικές της Novartis στην πατρίδα μας».

Από το






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates