.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !!!





Ο εισαγγελέας εφετών κ.Μπαρδάκης είναι ο νέος Οικονομικός Εισαγγελέας, τον οποίον επέλεξε πριν από λίγο το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου.

Ο κ. Μπαρδάκης ήταν μέχρι πρότινος αναπληρωτής Οικονομικός Εισαγγελέας, στο πλευρό της αποχωρήσασας Οικονομικής Εισαγγελεα Μαριάννας Ψαρουδάκη, η οποία προήχθη σε αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου.

Ο εισαγγελέας εφετών Παναγιώτης Αθανασίου, ο οποίος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον γιά τη θέση του Οικονομικού Εισαγγελέα, στην οποία μάλιστα είχε θητεύσει προ τετραετίας, απέσυρε την αίτηση του, καθώς "κόπηκε" στον πρώτο γύρο, όταν ο εισηγητής στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ουσιαστικά τον παρέκαμψε, καθώς ζήτησε χρόνο, γιά να εξετάσει κι άλλους υποψηφίους.


Μάλιστα, γιά πολλούς ο κ. Μπαρδάκης αποτελούσε την ενδεδειγμένη επιλογή, καθώς γνωρίζει τις υποθέσεις του νευραλγικού γραφείου της Οικονομικής Εισαγγελίας αφού στη θέση του αναπληρωτή βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο, από τότε που διαδέχθηκε την Βασιλική Κρίνα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates