.

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Η BAYER, ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ROUNDUP & Η...ΗΡΩΙΝΗ !!!





Κατερίνα Γκαράνη

"Bayer: Προχωρά σε συμβιβασμό 10 δισεκ. δολαρίων για το Roundup.

Η Bayer ανακοίνωσε μια σειρά συμφωνιών που θα επιλύσουν ουσιαστικά τις σημαντικές εκκρεμείς δικαστικές διαφορές της Monsanto, συμπεριλαμβανομένων των υποθέσεων σχετικά με το προϊόν Roundup™, το dicamba και την έκθεση υδάτινων πόρων σε PCB στις Ηνωμένες Πολιτείες".

Ενώ δίνουν τα δις για υποθέσεις που αφορούν πρόκληση βλάβης της υγείας από το Roundup ο διευθύνων σύμβουλος της Bayer τονίζει μετά τον συμβιβασμό: «Η εταιρεία στηρίζεται στην ευημερία των πελατών μας. Ως μια εταιρεία που στηρίζεται στην επιστήμη, που έχει δεσμευτεί να βελτιώνει την υγεία των ανθρώπων, έχουμε αμέριστη συμπάθεια για όποιον πάσχει από ασθένεια και κατανοούμε την αναζήτηση από αυτούς απαντήσεων. Ταυτόχρονα, το εκτεταμένο επιστημονικό πρόγραμμα δείχνει ότι το Roundup™ δεν προκαλεί καρκίνο και ως εκ τούτου, δεν είναι υπεύθυνο για τις ασθένειες που αναφέρονται σε αυτή τη δικαστική διαμάχη. Υποστηρίζουμε σθεναρά τα ζιζανιοκτόνα με βάση τη γλυφοσάτη, τα οποία είναι από τα πιο αυστηρά μελετημένα προϊόντα του είδους τους, και τέσσερις δεκαετίες επιστημονικών δεδομένων υποστηρίζουν την ασφάλειά τους και ότι δεν είναι καρκινογόνα».

Στην Bayer δεν μπορείς βέβαια να έχεις και μεγάλη εμπιστοσύνη εφόσον είναι η εταιρία που έφτιαξε στα εργαστήριά της την ηρωίνη και την πωλούσε σε 23 χώρες νόμιμα ακόμα και ως σιρόπι για το βήχα. Είχαν κάνει πρεζόνια νήπια και παιδιά από το 1898 διαφημίζοντας κιόλας ότι δεν είναι καθόλου εθιστική.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates