.

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΔΩΣΕ & ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ: Η BAIN ME 330.000.000€ ΠΗΡΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ 2,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 1 ΔΙΣ !!!

Η BAIN ΠΗΡΕ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ 2,5 ΔΙΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 15% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ...ΜΕ "ΔΩΡΟ" ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6.000 ΕΜΠΟΡΙΚΑ+ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ !!!
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2020/02/funds-25-6000-25.html




ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Εκλεισε το deal Εθνικής - Bain για το project Icon

Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι υπέγραψε σύμβαση πώλησης απαιτήσεων από χαρτοφυλάκιο περίπου 2.800 μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων και πιστώσεων με εμπράγματες και λοιπές εξασφαλίσεις (περίπου 6.400 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα), ύψους 1,6 δισ. ευρώ σε όρους ανεξόφλητου κεφαλαίου (0,6 δισ. ευρώ διασφαλιστικής αξίας ακινήτων), με την επενδυτική εταιρεία Bain Capital Credit (“Bain Capital”).

Η συναλλαγή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής της ΕΤΕ για τη διαχείριση μη-εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων και είναι σύμφωνη με τους επιχειρησιακούς στόχους όπως αυτοί έχουν υποβληθεί στον Ενιαίο Μηχανισμό Εποπτείας.

Το τίμημα της συναλλαγής ανέρχεται στο 21% του ανεξόφλητου κεφαλαίου του χαρτοφυλακίου, ενώ η συναλλαγή έχει ουδέτερη επίπτωση στην κεφαλαιακή βάση της Τράπεζας.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, η Bain Capital πρόκειται να αναθέσει τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου σε εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων η οποία έχει λάβει άδεια λειτουργίας από την Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο.

Για το Project Icon και εκ μέρους της ΕΤΕ, η Morgan Stanley & Co. International plc ενήργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος, οι δικηγορικές εταιρείες Καρατζά & Συνεργάτες και Milbank LLP ως επίκουροι νομικοί σύμβουλοι και η εταιρεία Deloitte Ελλάδος ως σύμβουλος πώλησης και λογιστικών θεμάτων. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπόκειται σε συγκεκριμένες αναβλητικές αιρέσεις καθώς και στη συγκατάθεση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates