.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΓΡΙΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ: ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Η 2η ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΗ !!!

ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 90 ΗΜΕΡΩΝ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 1η ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ:
ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ Η ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΩΣ 60 ΗΜΕΡΕΣ !!!




Τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2020 πιστοποιούν ότι «το καράβι έχει αλλάξει ρότα». Αυτό υπογράμμισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης παρουσιάζοντας χθες σε αναλυτές τα οικονομικά αποτελέσματα της επιχείρησης για το πρώτο τρίμηνο του έτους και επανέλαβε τον στόχο για EBITDA της τάξης των 700 εκατ ευρώ στο σύνολο του 2020 παρά τις αναταράξεις που προκάλεσε η πανδημία του COVID – 19 και το lockdown.

Σύμφωνα με τον κ. Στάσση οι εισπράξεις της ΔΕΗ τον Μάιο επανήλθαν στα επίπεδα που βρίσκονταν πριν ξεσπάσει η πανδημία, ενώ τους δυο προηγούμενους μήνες καταγράφηκε υστέρηση στις πληρωμές της τάξης του 18% για τον Μάρτιο και του 14% για τον Απρίλιο.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο επικεφαλής της ΔΕΗ στην κινητοποίηση της επιχείρησης για αύξηση των online πληρωμών οι οποίες έφθασαν στην προηγούμενη περίοδο στο 30% του συνόλου.

Το δεύτερο πακέτο της τιτλοποίησης για οφειλές με καθυστέρηση άνω των 90 ημερών αναμένεται να ενεργοποιηθεί τον Σεπτέμβριο και από αυτό η ΔΕΗ προσδοκά να εισπράξει περί τα 300 εκατ. ευρώ. Ειδικά για το δεύτερο αυτό πακέτο ο κ. Στάσσης διευκρίνισε ότι αυτό που απασχολεί κυρίως τη διοίκηση είναι ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η τιτλοποίηση και όχι τόσο πολύ ο χρόνος.

ΠΗΓΗ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates