.

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ DEAL ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ: ΣΤHN INTRUM 2,4 ΔΙΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PQH ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ 3% !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Τι μεταδίδει το mononews.gr:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πώληση στην Intrum του χαρτοφυλακίου μη-εξυπηρετούμενων δανείων Aeolus της PQH, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι δύο εταιρείες.

Ήδη από τις 20 Δεκεμβρίου 2019, οι δύο πλευρές είχαν ανακοινώσει την υπογραφή της σχετικής σύμβασης πώλησης, με το αντίτιμο να ανέρχεται σε 71,1 εκατ. ευρώ ή 7% επί του ανεξόφλητου κεφαλαίου του χαρτοφυλακίου.

Το Aeolus αποτελείται από μη-εξυπηρετούμενα δάνεια λιανικής και μικρά επιχειρηματικά δάνεια χωρίς εμπράγματες εξασφαλίσεις λογιστικής αξίας 1,1 δισ. ευρώ και συνολικής απαίτησης 2,4 δισ. ευρώ.

Η μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου Aeolus στον Όμιλο Intrum ολοκληρώθηκε μέσω της εταιρείας ειδικού σκοπού Intrum Hellas Designated Activity Company (DAC). Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Intrum Hellas, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης πιστώσεων στην χώρα, με δάνεια υπό διαχείριση της τάξης των 27 δισ. ευρώ θα αναλάβει τη διαχείριση των δανείων του Aeolus.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates