.

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ: Ο ΥΠΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΑΡΧΙΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤτΕ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΣΤΟΝ Γ.ΠΑΣΧΑ ΕΙΧΕ ΑΣΚΗΘΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΡΙΝ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΟ-ΜΕΤΟΧΟΔΑΝΕΙΑ ΥΨΟΥΣ 800.000€...
Τι έχει γίνει με την δίωξη ;;; Ή μήπως καθάρισε κι αυτός μέσω του Νέου Ποινικού Κώδικα και της ασυλίας που δόθηκε στους τραπεζίτες, όπως καθάρισαν άλλες δικογραφίες τραπεζιτών για υποθέσεις θαλασσοδανείων και όχι μόνο ;;; Όπως βλέπετε όλα ξεχνιούνται σε αυτή τη χώρα και η ζωή συνεχίζεται σαν να μην τρέχει τίποτα...



Τι γράφει το mononews.gr :

Ο Γιώργος Πάσχας και η Επιτροπή για τα δάνεια 

Που κατέληξαν εχθές ο Κυριάκος, οι υπουργοί και οι τραπεζίτες; Στην σύσταση Ειδικής Επιτροπής, στην οποία θα συμμετέχουν ένα στέλεχος που θα ορίσει ο Άδωνις – το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων – ένα στέλεχος που θα ορίζουν οι τράπεζες και ένα στέλεχος που θα ορίσει η Τράπεζας της Ελλάδος.

Το στέλεχος που όρισε ο Γιάννης Στουρνάρας είναι ο Γιώργος Πάσχας, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων Εταιρειών της ΤτΕ.

Πριν περίπου ένα χρόνο ο Πάσχας είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας για ένα δάνειο που είχε πάρει όταν ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας για αγορά μετοχών της τράπεζας και το θέμα ήταν αν το δάνειο ήταν εξυπηρετούμενο ή όχι.

Το θέμα είχε κλείσει καθώς ο κ. Πάσχας έδωσε απαντήσεις. Λοιπόν, στο σήμερα η Επιτροπή συστήνεται προκειμένου να διευκολυνθούν οι επιχειρήσεις στην άντληση δανείων μέσα από τα προγράμματα που ανοίγουν με εγγύηση του δημοσίου.

Δηλαδή, η Επιτροπή θα ελέγχει με στόχο την μείωση της γραφειοκρατίας καθώς οι τράπεζες ζητούν μια σειρά από πιστοποιητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates