.

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΣΤΗΝ ΕΤΕ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!

ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΗΛΩΣΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΞΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ...
Θυμηθείτε εδώ τον χαμό που είχε γίνει στο ΔΣ της Εθνικής, όταν και θέλησαν να πετάξουν εκτός τον εμπλεκόμενο σε σκάνδαλα Διευθύνοντα Σύμβουλο, που και ήταν εναντίον των εγκλήσεων, και θα καταλάβετε...





Στα… ψιλά πέρασε μία είδηση από την Εθνική Τράπεζα, που έγινε γνωστή τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Σύμφωνα με αυτή, η Τράπεζα ανακοίνωσε την κατάργηση της θέσης του αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της. Τη θέση κατείχε έως σήμερα η Κάτια Μπερίτση, η οποία παραμένει ως μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., συμμετέχοντας στην Επιτροπή Εταιρικής Διακυβέρνησης και Υποψηφιοτήτων ως αντιπρόεδρος και ως μέλος της Επιτροπής Ανθρώπινου Δυναμικού και Αμοιβών. 


Αποφασίστηκε επίσης ότι η Anne Marion-Bouchacourt, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., αναλαμβάνει πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρώπινου Δυναμικού και Αμοιβών, αξιοποιώντας την εξαίρετη διεθνή εμπειρία της σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού. Στην ανακοίνωση της Τράπεζας αναφέρεται ότι, το Δ.Σ. με τις ενέργειες αυτές «ενισχύει περαιτέρω τη συλλογική λειτουργία του και τις Επιτροπές του, σύμφωνα με τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές εταιρικής διακυβέρνησης».

Το ότι η κυρία Μπερίτση αποτελεί εκπρόσωπο του ΤΧΣ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας, μάλλον σε… σύμπτωση θα το αποδώσω!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates