.

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΓΕΝΝΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΟΥΤΗ: ΤΟ 30% ΤΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ !!!




Τι μεταδίδουν tanea.gr: 

Στην έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς των εργαζομένων τους προχώρησαν σήμερα τα super markets Μασούτης, ανακοινώνοντας τη διάθεση του 30% των καθαρών ετήσιων κερδών τους, ως bonus στους εργαζόμενους. Πρόκειται για τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής των καταστημάτων όπως ταμίες, πωλητές αποθηκάριους και άλλες ειδικότητες .

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Μασούτης, έστειλε το πρωί επιστολή, ευχαριστώντας τους εργαζόμενους που κατέβαλαν και καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ανταποκριθούν στην απίστευτη πίεση που δέχεται καθημερινά, η λειτουργία των καταστημάτων της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ο κ. Μασούτης τόνισε ότι «κληθήκαμε να βάλουμε πλάτη και να σηκώσουμε ένα τεράστιο βάρος αυτής της πρωτοφανούς δοκιμασίας. Σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες όμως, αποδείξαμε ότι ενωμένοι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά περισσότερα, κάνοντας αυτό που μας αναλογεί για να καλυφθούν οι ανάγκες των συμπολιτών μας και να διασφαλιστεί η εύρυθμη κοινωνική λειτουργία και συνοχή».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις το ύψος του bonus θα ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates