.

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Τη διαδικασία για την πρώτη τιτλοποίηση χαρτοφυλακίου κόκκινων δανείων ξεκινάει η τράπεζα Πειραιώς, ανοίγοντας εντός του Μαρτίου για τους υποψήφιους επενδυτές τα virtual data rooms για το χαρτοφυλάκιο Phoenix.

Το χαρτοφυλάκιο Phoenix περιλαμβάνει στεγαστικά δάνεια ύψους 2 δισ. ευρώ και θα είναι η πρώτη τιτλοποίηση που θα ενταχθεί στον Ηρακλή, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου προγράμματος τιτλοποιήσεων που φθάνει συνολικά τα 7 δισ. ευρώ.

Το σχέδιο, που έχει ανακοινώσει ο διευθύνων σύμβουλος, Χρήστος Μεγάλου, αποσκοπεί στη μείωση των κόκκινων δανείων στα 13 δισ. ευρώ στα τέλη του 2020 από τα 24 δισ. ευρώ που ήταν στα τέλη του 2019 και κάτω από 8 δισ. ευρώ στο τέλος του 2022.

Οι μη δεσμευτικές προσφορές για το χαρτοφυλάκιο Phoenix αναμένονται τον Απρίλιο και, με βάση τον προγραμματισμό το ομόλογο υψηλής εξασφάλισης (senior notes) που θα εκδοθεί στο πλαίσιο της τιτλοποίησης και για το οποίο η τράπεζα θα αιτηθεί την κρατική εγγύηση μέσω του Ηρακλή, ανέρχεται στα 900 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates