.

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΟΦΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ: ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΟΠΩΝ !!!

ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΥΔΑΠ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ
Δεν γίνεται εν μέσω πανδημίας να κόβεται το ρεύμα και να μένουν στο έλεος του Θεού νοικοκυριά+επιχειρήσεις !!!






ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΔΕΔΔΗΕ – Κανένα μέτρο για παράταση διακοπών. 


Χωρίς ρεύμα κινδυνεύουν να μείνουν σπίτια και επιχειρήσεις.

Από την προηγούμενη εβδομάδα προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, ΔΕΗ, VOLTON, ΠΡΩΤΕΡΓΕΙΑ, ΕΝΕΡΓΑ κτλ.… και κανείς δεν έχει να μας πει κάτι.

Δεν έχει απαντηθεί κανένα e-mail που έχουμε στείλει, αλλά τηλεφωνικά μας είπαν ότι στην κατάσταση οικονομικής κρίσης που επικρατεί, έχουμε δίκιο, αλλά δεν έχουμε πάρει καμιά εντολή από την Κυβέρνηση για κάποιο μέτρο παράτασης.

Από την πλευρά του ΔΕΔΔΗΕ, κατόπιν χθεσινής τηλεφωνικής επικοινωνίας, με το γραφείο τύπου, μας επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει καμία κυβερνητική εντολή και ότι ακολουθούνε τις εντολές των παρόχων.

Ο ένας περιμένει εντολή από τον άλλον. Παίζουμε ακόμα μια φορά το «μπαλάκι», εις βάρος του πολίτη.


Για ακόμα μια φορά εναντίων της υγείας μας.

Η Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ξεχνάει ότι υπάρχουν και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, που πληρώνουν με το ζόρι τις υποχρεώσεις τους και πολύ σύντομα θα βρεθούν σε αδιέξοδο.

Μέχρι και σήμερα η Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, έχει τρομερές ευθύνες έναντι στους πολίτες.

Μέχρι και χθες 18 Μαρτίου, η Κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, δεν σκέφτηκε τους ελευθέρους επαγγελματίες και τα νοικοκυριά.

Μετά από τρείς ολόκληρες εβδομάδες, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνεχίζει να εξαγγέλλει μέτρα για τις τράπεζες και τα ταμεία.

ΟΧΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΤΙΣΗ.

Εμείς, βέβαια δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και καμιά άλλη κυβέρνηση. Τα θεωρούσαμε αναμενόμενα. Έρχονται χειρότερες μέρες.

Έλληνες προετοιμαστείτε !


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates