.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

ΕΠΕΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ !!! 50.000€ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΩΝ !!!

ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ...ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ !!!
Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν είναι ώρα για αρπαχτές, όποιος δεν το έχει καταλάβει θα το πληρώσει» !!!
Οπότε κ.υπουργέ να περιμένουμε πρόστιμα και στις τράπεζες ;;; Ή εκεί κάνει τζιζ ;;;



«Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης, κατ’ εφαρμογήν της προσφάτου νομοθεσίας για την πάταξη της αισχροκέρδειας εν μέσω κορονοϊού, υπέγραψαν την πρώτη απόφαση για επιβολή προστίμου ύψους 50.000 ευρώ σε εταιρία εμπορίας αντισηπτικών».

Αυτό γνωστοποιήθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με βραδυνή ανάρτηση στο twitter.

Όπως έγραφε χθες το mononews.gr πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για φαρμακαποθήκη στην Αθήνα, η οποία διαπιστώθηκε ότι μέσα σε ένα μήνα είχε αυξήσει το περιθώριο κέρδους της επί αντισηπτικών προϊόντων από το 20% στο 35%.

Ο κ. Γεωργιάδης έχει υπογραμμίσει αρκετές φορές σε δηλώσεις του ότι όποιος διαπιστώνει αισχροκέρδεια να το καταγγέλει στη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega αναφέρθηκε στο πρώτο πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι «δεν είναι ώρα για αρπαχτές, όποιος δεν το έχει καταλάβει θα το πληρώσει».

Όσον αφορά στην κατάσταση που επικρατεί στα σούπερ μάρκετ μετά τα νέα αυστηρά μέτρα που έχουν επιβληθεί ο υπουργός ανέφερε ότι: «είναι καλή, για αυτό και διακόψαμε τη λειτουργία της Κυριακής. Έχουν ταλαιπωρηθεί οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ και σέβομαι τον κόπο τους».

Ο κ. Γεωργιάδης κλείνοντας να τόνισε ότι; «Ο ελληνικός λαός σε αυτή την κρίση έχει δείξει χαρακτήρα και προχωράει όπως πρέπει».



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates