.

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2013 !!! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ, ΞΕΤΡΥΠΩΝΟΝΤΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΤΟΤΕ 1η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ BLACKROCK ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (30/12/2011) !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/2014/06/blackrock.html?m=0

Καταχωρούσαν τα δάνεια στα μηχανογραφικά τους συστήματα κατά τρόπο που να διασφαλίζεται το στρατηγικό μπάχαλο των αρχείων, προκειμένου, έτσι, να μην μπορεί να αποκαλυφθεί η παραβίαση του νομοκανονιστικού πλαισίου κατά την χορήγησή τους και να είναι αδύνατο να βγει άκρη με τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και διαπλοκής.

Σήμερα, η ίδια αυτή μεθόδευση, έγινε το βολικό τους άλλοθι, για να μετατρέψουν ολόκληρη την Ελλάδα, σε ένα απέραντο hot spot πλειστηριασμένων Ελλήνων Δανειοληπτών.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates