.

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΑ FUNDS ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΤΩΡΑ...ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Πρώτη κατοικία: Οι ανησυχίες του Μυλωνά

Προβληματίζεται ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μετά την κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας που αίρεται από τις αρχές Απριλίου.

Είναι χαρακτηριστική η αποστροφή του Παύλου Μυλωνά ότι, τον «ανησυχεί και τον προβληματίζει η κατάργηση της προστασίας πρώτης κατοικίας και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο θα χειριστούν αυτά τα δάνεια οι «servicers». Η ανησυχία έχει να κάνει με το φαινόμενο των βιαιοτήτων που υπήρξαν στην Ισπανία πριν περίπου μία δεκαετία σε αντίστοιχες καταστάσεις.

Μακάρι όλα να εξελιχθούν ομαλά, πρωτίστως για την κοινωνική ηρεμία.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο :

SSL Certificates