.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

ΑΛΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ Η EUROBANK !!! ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ" ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ FUND ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!




Το πλαίσιο για τη μεταφορά στην προς πώληση εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων από πιστώσεις, FPS, των εργαζομένων του τομέα προβληματικών δανείων της τράπεζας (Troubled Asset Group-TAG), συμφώνησαν η διοίκηση της Eurobank με το σωματείο εργαζομένων Union Eurobank.

Η συμφωνία, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου, προβλέπει πλήρη διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των περίπου 300 εργαζομένων στην τράπεζα καθώς και αποζημίωση ίση με 10 μηνιαίους μικτούς μισθούς. Ελάχιστο ύψος αποζημίωσης ορίζονται τα 25 χιλ. ευρώ.

Οι εργαζόμενοι, που θα αποδεχθούν οικειοθελώς τη μεταφορά τους θα υπογράψουν στις σύμβαση αορίστου χρόνου με την FPS, διατηρώντας τα επίπεδα μισθού, που είχαν κατά την ημερομηνία λύσης της σχέσης εργασίας τους με την Eurobank. Η FPS θα αναγνωρίσει το σύνολο της προϋπηρεσίας τους στον όμιλο Eurobank, ενώ θα διατηρήσει τυχόν εταιρικές παροχές (εταιρικό αυτοκίνητο, έξοδα βενζίνης/κίνησης, εταιρικό κινητό τηλέφωνο κά).


Ταυτόχρονα, προσφέρεται η δυνατότητα αποχώρησης από την τράπεζα με λήψη αποζημίωσης αντίστοιχης με αυτή που προέβλεπε το τελευταίο πρόγραμμα εθελουσίας με τη διαφορά ότι προσφέρεται μόνο η επιλογή του εφάπαξ ποσού και όχι αυτή της μακροχρόνιας άδειας. Το μέγιστο μικτό ποσό της αποζημίωσης ανέρχεται σε 160 χιλ. ευρώ.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates