.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Τι γράφει το newsbomb.gr :


Τα μεγάλα δράματα δεν έχουν έρθει ακόμα... Αν δεν καταλάβατε καλά, τα σπίτια θα μας τα πάρουν έτσι κι αλλιώς… και θα μας πετάξουν ένα ξεροκόμματο ως επίδομα ενοικίου...

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», στο νέο πλαίσιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση κάθε οφειλέτης θα έχει δικαίωμα πτώχευσης, εφόσον όμως, δεχτεί τη ρευστοποίηση του συνόλου της περιουσίας, συμπεριλαμβανομένου και της πρώτης κατοικίας, για να καλύψει τις οφειλές του.

Στο σχέδιο που βρίσκεται υπό επεξεργασία εξετάζεται να υπάρχει πρόβλεψη για όσους οφειλέτες χάνουν την πρώτη κατοικία τους με βάση συγκεκριμένα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια να δίνεται επίδομα στέγασης ώστε να μπορούν να καλύψουν τις στεγαστικές ανάγκες τους είτε συνεχίζοντας να μένουν στο ίδιο σπίτι, το οποίο όμως ενδεχομένως θα βρίσκεται στα χέρια της τράπεζας ή τρίτου μετά τη ρευστοποίηση της περιουσίας τους, είτε νοικιάζοντας κάποιο άλλο.

Κοινώς «κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates